FLORIN GRAPĂ: „Avem la Bacău unele din cele mai valoroase voleibaliste românce”

Voleibalistele de la Ştiinţa Bacău au pierdut şi ultima partidă disputată în turneul de la Constanţa, 0:3 (-18, -17, -19) cu Dinamo Bucureşti. „Pot să spun că astăzi am făcut un meci mai bun decât precedentele două”, a declarat antrenorul Florin Grapă pentru bacaulsportiv.ro.
L-am rugat pe tehnicianul băcăuan să formuleze şi o concluzie pe marginea turneului de la malul mării. „Noi ar trebui să ne bucurăm că 80% din lotul pe care-l avem este format din jucătoare autohtone, ceea ce este un lucru bun. Dacă ne uităm la echipele cu care ne luptăm, acelea au 30-40% jucătoare românce în lot, iar în sextetele de bază 90% sunt jucătoare străine. Aici se face şi diferenţa”, a spus Florin Grapă.
Antrenorul Ştiinţei a adăugat: „E greu, e foarte greu să depăşim poziţia pe care o ocupăm în acest moment, atât ne permite valoarea lotului. Noi vom lupta oricum până la capăt şi suntem capabili să mai facem suprize, aşa că o victorie de-a noastră ar putea decide chiar echipa campioană.”
În privinţa eventualităţii ca formaţia băcăuană să poată aspira la un buget apropiat cu cele de care dispun primele trei clasate, Florin Grapă e categoric: „Nu avem cum să ajungem la nivelul lor, nu se poate, fiindcă vorbim de bugete anuale de aproximativ 1,5-2 milioane de euro. Raportat la bugetele unor echipe pe care le-am depăşit , adică Iaşiul şi Craiova, eu sunt mulţumit, în sensul că avem la Bacău unele din cele mai bune jucătoare românce.”

Un comentariu la „FLORIN GRAPĂ: „Avem la Bacău unele din cele mai valoroase voleibaliste românce””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.