EXCLUSIVITATE/ Paulo Faria (antrenor Sporting Lisabona): „Ultimele zece minute ale meciului vor fi cele mai importante”

Cu o zi înainte de marele meci de sîmbătă, l-am „interceptat” în centrul oraşului pe antrenorul principal al formaţiei portugheze, care a acceptat să acorde un interviu Bacăului Sportiv.
Bacăul Sportiv: Ce speraţi de le meciul de mâine ?
Paulo Faria: Noi sperăm să câştigăm, chiar dacă ştim că aveţi nişte fani extraordinari şi o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi. Noi am făcut un meci foarte bun acasă şi sperăm să facem un joc la fel de bun şi aici. Ştiu că va fi un meci foarte greu dar să sperăm că suporterii vor avea parte de un joc bun şi spectaculos.

B.S.: Care credeţi că sunt cei mai buni jucători ai Ştiinţei ?
P.F.: În primul rând, numărul 27, Sandu Iacob, care e uimitor, e un „playmaker” de valoare, chiar dacă nu unul în înţelesul clasic al postului. De asemenea, m-au impresionat extremele echipei dumneavoastră şi mai ştim că şi Moskalenko e un jucător foarte bun, chiar dacă la Lisabona n-a făcut un joc strălucit, va încerca să se revanşeze aici.
B.S.: Observ că ştiţi deja că publicul de aici e foarte „fierbinte”…
P.F.: Da, este ceva normal, ştim că aşa sunt fanii români şi nu e problemă pentru noi. Problema noastră va fi să ne facem jocul.
B.S.: Portarul dumneavoastră, Humberto Gomes, spunea că soarta calificării s-ar putea decide pe finalul meciului. Sunteţi de acord ?
P.F.: Da, sigur că se poate ajunge în această situaţie. Eu le atrag tot timpul atenţia jucătorilor asupra faptului că ultimele zece minute ale unui meci sunt întotdeauna cele mai importante.
B.S.: Şi o ultimă întrebare, vă place Bacăul ?
P.F.: Am ajuns aseară târziu, când străzile erau pustii, dar e ok, e un oraş normal. Mie, care sunt originar din Braga, mi se pare chiar că e un oraş destul de mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.