Handbal masculin, Challenge Cup: Bologna United, performera primei manşe a sferturilor


La finele săptămânii trecute, au avut loc trei din cele patru prime manşe ale sferturilor de finală ale Challenge Cup la handbal masculin, deoarece dubla confruntare dintre polonezii de la MMTS Kwidzyn şi portughezii de la Xico Andebol se va desfăşura în Portugalia, la Guimaraes, pe 3 şi 4 aprilie.
Cea de-a doua echipă românească din sferturile Challenge Cup, CSU Suceava, a cedat la 8 goluri în Slovenia, 23-31 cu RD Slovan Ljubljana, diferenţă pe care va încerca să o remonteze sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu.
Surpriza a venit din Norvegia, de la Stord, acolo unde echipa locală a fost învinsă de italienii de la Bologna United cu 25-22, returul urmând să aibă loc duminică.
În fine, în pofida opiniilor scepticilor, Ştiinţa are prima şansă sâmbătă, în faţa portughezilor de la Sporting, dacă e să ne amintim numai de meciul retur de anul trecut cu elveţienii de la Bern Muri, când au fost la câteva secunde de remontarea unui handicap de 10 goluri! Cu o sală plină care să-şi încurajeze favoriţii necondiţionat, handbaliştii băcăuani pot obţine calificarea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.