Gabriel Armanu: „Victorie normală, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două loturi”

La puţine minute minute după încheierea partidei de la Timişoara, l-am rugat pe Gabriel Armanu să facă o sinteză a jocului. „A fost un meci disputat, am întâlnit o echipă care ne dăduse deja semnale că are evoluţii constant bune sau chiar foarte bune, dat fiind faptul că reuşise să învingă Odorheiul etapa trecută. Am avut o primă repriză mai puţin bună, însă, în repriza secundă, cu o apărare foarte bună şi cu 2-3 atacuri rapide am reuşit să ne distanţăm şi să conducem pe toată perioada reprizei a doua şi să avem un final liniştit. Ţin să subliniez că după eliminarea lui Shota, Răducu Tamaş a făcut o partidă fantastică, a fost îngerul nostru păzitor.”, a spus tehnicianul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la faptul că în prima repriză s-au înscris puţine goluri, antrenorul Ştiinţei a precizat: „Ne-am apărat foarte bine şi asta a fost OK. E adevărat că am şi risipit destule atacuri, printre care şi trei de 7 metri. Diferenţa de valoare există între cele două loturi şi victoria noastră este una normală.”
L-am întrebat pe Gabriel Armanu dacă au fost probleme de arbitraj şi, după un răspuns negativ, a răbufnit la adresa antrenorului Reşiţei, Aihan Omer: „Am auzit că domnul Omer s-a plâns recent că a fost furat la Bacău. Eu cred că ar trebui să-şi vadă de echipa lui, fiindcă nu noi l-am făcut să piardă meciurile cu Constanţa”, a spus antrenorul băcăuan.
Ţinând cont de aniversarea lui Rareş Păunică, Gabriel Armanu a declarat că victoria de la Timişoara îi este dedicată tânărului handbalist al Ştiinţei: „Bineînţeles că îi dedicăm succesul lui Rareş, mai ales că el a avut o evoluţie bună, înscriind de două ori pe final, în momente importante.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.