Dan Spiridon: „Sper să se rezolve, pentru binele fotbalului băcăuan”

Preşedintele FCM Bacău a recunoscut, la 1TV Bacău, faptul că s-a aflat în dificultate astăzi, când a intrat în vestiarul echipei.
„M-am uitat la ei şi m-am blocat, n-am ştiut ce să le zic”, a spus Relu Damian.
Căpitanul formaţiei băcăuane, Dan Spiridon, a admis că jucătorii divizionarei secunde sunt foarte îngrijoraţi de situaţia incertă în care se află echipa.
„Din păcate, sunt lucruri care ne depăşesc pe noi, jucătorii. Eu nu pot decât să sper că se va ajunge la un acord, spre binele fotbalului băcăuan”, a declarat căpitanul FCM-ului pentru bacaulsportiv.ro.

2 comentarii la „Dan Spiridon: „Sper să se rezolve, pentru binele fotbalului băcăuan””

  1. FCM BACĂU. CONTURILE CLUBULUI SUNT BLOCATE ŞI, LA ACEST MOMENT, ORGANIZAREA MECIUL DE SÂMBĂTĂ ESTE IMPOSIBILĂ.
    La un pas de retragere!
    „Galben-albaştrii” nu mai beneficiază în acest moment de aportul financiar al autorităţilor locale şi nu mai au niciun ban.
    Toată problema a devenit de actualitate odată cu refuzul lui Dumitru Sechelariu de a ceda clubul către Primăria Bacău. În aceste condiţii, reprezentanţii autorităţilor locale nu mai vor să bage niciun ban în echipă, neavând niciun fel de asigurare că FCM Bacău va rămâne sub oblăduirea lor.
    „Eu nu am reuşit să vorbesc până acum cu primarul, el s-a exprimat despre echipă în alte cercuri. El vrea să facă totul prin şantaj şi forţă. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, va vrea să mă scoată cu forţa din teren. Orice negociere se face prin dialog. Eu nu pot da echipa fanion a oraşului degeaba”, a declarat Dumitru Sechelariu, în timp ce George Bogatu, consilier local şi membru al AGA FCM Bacău a spus: „Fostul primar nu vrea să cedeze echipa. În aceste condiţii, noi nu mai dăm niciun ban la FCM Bacău”.
    Primăria Bacău aşteaptă un răspuns de la fostul edil-şef până miercuri sau joi, iar, dacă acesta nu va veni, FCM Bacău nu se va prezenta la meciul de sâmbătă. (Pro Sport)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.