Citiţi mâine un interviu cu fundaşul central al FCM-ului, Nicolas Vajou

Un fotbalist francez în campionatul românesc nu e, cu siguranţă, un lucru foarte des întâlnit, cu atât mai puţin în ligile inferioare. Iată, însă, că FCM Bacău are, de un şi jumătate, sub contract un asemenea jucător, care s-a impus ca un om de bază în sistemul defensiv al echipei-fanion a Bacăului.
Nicolas Vajou, căci despre el este vorba, a început fotbalul la 8 ani, în 1994, la Nogent Sur Seine, după 5 ani a plecat la juniorii lui Auxerre, apoi la Troyes, pentru ca, între 2002 şi 2008, să evolueze sub culorile formaţiei Stade de Reims, la echipa de rezerve, al cărei căpitan a şi fost. O accidentare la peroneu, suferită în ianuarie 2008, părea să-i pună în pericol cariera înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Numai că, în vara aceluiaşi an, un telefon al amicului Florent Raimy l-a adus în probe la FCM Bacău, unde a rămas până în prezent.
Interlocutor plăcut, inteligent, Nicolas Vajou vorbeşte cu pasiune despre fotbal, sportul care i-a purtat paşii la mii de kilometri de familie, într-un loc unde se simte împlinit.
Citiţi mâine un interviu pasionant cu fundaşul lui FCM Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.