Atletism, CN indoor juniori I: Aur pentru Scurtu şi Baciu

În această dimineaţă, la Bucureşti, au debutat întrecerile Campionatelor Naţionale de Atletism indoor pentru juniori I. Conform aşteptărilor, Bacăul a obţinut două titluri naţionale prin eternii medaliaţi Lavinia Scurtu şi George Baciu.
Astfel, Lavinia Scurtu a izbutit să-şi adjudece titlul naţional într-o manieră entuziasmantă, cu un nou record naţional, săritoarea legitimată la SCM Bacău şi antrenată de Carmina Gorgan sărind 3,55 metri !
Deşi a fost relativ departe de cea mai bună performanţă personală (16,29 m), George Baciu (SCM Bacău, antr. Cristi Nemţeanu) s-a impus lejer în proba masculină de triplusalt, cu o performanţă de 15.52m, cu 85 de centimetri mai mult decât cel de-al doilea clasat, Nicuşor Alin Stancu (CNOO-SS190 Buc.) şi cu 101 centimetri peste medaliatul cu bronz, Dorian Marius Barbu (Farul Constanţa).
Proba feminină de 1500 de metri a fost câştigată de Ioana Raluca Dogaru (CSM Piteşti), în 4:25.67, care a fost urmată de Cristina Negru (CSM Oneşti), 4:35.10, poziţia a treia a podiumului revenindu-i Petronelei Simiuc (SCM Bacău, antr. Carmina Gorgan), cu un timp de 4:37.13, cea din urmă concurând la categoria superioară de vârstă celei din care face parte.
La 400 de metri masculin, Adrian Mutu (SCM Bacău, antr. Carmina Gorgan) a fost la numai 40 de sutimi de medalia de bronz, clasându-se pe locul 4, în timp ce Vlad Vrânceanu (CSS Bacău, SCM Bacău, antr. Cristi Nemţeanu) s-a clasat al şaselea.

2 comentarii la „Atletism, CN indoor juniori I: Aur pentru Scurtu şi Baciu”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.