Vlad Caba: „Respectăm Bacăul, dar vrem să luăm cele două puncte”

Aflat la cârma formaţiei HC Odorhei din această iarnă, fostul secund al naţionalei de handbal feminin, Vlad Caba, speră într-o victorie în partida de sâmbătă seara, cu Ştiinţa Bacău: „Pentru noi va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, pentru care avem respect, dar e clar că vrem să luăm cele două puncte. Se ştie că Odorheiul joacă destul de bine acasă şi, în plus, ne-am pregătit ca atare, rămâne să demonstrăm la ora jocului dacă o să şi putem să învingem. Suntem conştienţi că Bacăul e o echipă mai experimentată, are jucători care pot face diferenţa, dar va fi un meci foarte dificil pentru ambele părţi”, a declarat Vlad Caba pentru bacaulsportiv.ro.
L-am întrebat pe tehnicianul echipei harghitene unde crede că se va face diferenţa, ţinând cont de faptul că echipele se cunosc foarte bine, disputând anul acesta şi două meciuri amicale. „Meciurile amicale nu seamănă niciodată cu partidele de campionat. Diferenţa nu se va face la nivel tactic, fiindcă la acest capitol ne cunoaştem destul de bine. Diferenţa o vor face jucătorii, forma lor, felul în care vor transpune în teren ceea ce s-a pregătit, iar eu nu fac niciun secret din faptul că mizez pe faza de apărare, care vreau să fie punctul nostru forte”, a spus antrenorul lui HC Odorhei.
În privinţa atu-urilor echipei sale, Vlad Caba mizează şi pe aportul suporterilor: „Fără să facem din asta o lozincă, să ştiţi că vom juca şi pentru publicul nostru, care ne ajută foarte mult. De aceea noi jucăm mai bine acasă, fiindcă jucătorii simt publicul aproape şi mizăm şi pe treaba asta.”
Foto: szkc.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.