Fotbal, Liga a III-a: Willy şi Oneştiul câştigă, Aerostar învinsă acasă

Pambac – FCM Oneşti a obţinut prima victorie în noua formulă, 2-0 în deplasarea de la Sporting Club II Vaslui. „Jocul a fost la discreţia noastră şi am mai ratat alte 6-7 ocazii de gol, însă totul e bine când se termină cu bine. Pentru primul meci oficial, ne-am mişcat destul de bine, dar mai e de muncă”, a declarat antrenorul oneştenilor, Costel Câmpeanu, pentru bacaulsportiv.ro. Golurile învingătorilor au fost marcate în repriza secundă de Petrea (min. 50, din 11 metri) şi de Andrei Borcescu (min. 80).
FC Willy şi-a valorificat avantajul propriului teren şi a trecut cu 2-0 de Cetatea Tg. Neamţ. Luncanu a deschis scorul în finalul primei reprize (min. 40), cu un şut de senzaţie din afara careului, iar Hurdubei a stabilit rezultatul final în minutul 72, la capătul unui contraatac.
Aerostar, în schimb, a comis-o, pe teren propriu, după ce furnizase surpriza etapei precedente, câştigând la Roman. „Aviatorii” au cedat în faţa echipei CSM Paşcani la scor de forfait, 0-3, toate golurile fiind marcate în repriza a doua. Celelalte jocuri ale rundei:CS Gura Humorului – Municipal Petrotub Roman 0-3, Politehnica Galaţi – CSM Focşani 0-0, Politehnica II Iaşi – CF Brăila 0-1, Dunărea II Galaţi – Oţelul II Galaţi 1-0 şi Rapid CFR Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamţ (sâmbătă, 6 martie).

4 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a: Willy şi Oneştiul câştigă, Aerostar învinsă acasă”

  1. Sa le multumim celor de la Pascani ca au dat doar 3 goluri din toate marile ocazii pe care le-au avut!
    Si au cum sa dea goluri pentru ca in componenta echipei sunt jucatori care au jucat si mai sus de Liga a III-a! Tot aceasta echipa a batut-o pe FC Willy intr-un amical din aceasta iarna!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.