Handbaliştii băcăuani au luat contact cu sala din Zaporoje

În această dimineaţă, începând cu ora 10.00, handbaliştii Ştiinţei Bacău au avut un antrenament de acomodare în Palatul Sporturilor „Yunost” din Zaporoje. Sala în care se va disputa partida din această după-amiază are o capacitate de 3.000 de locuri, aici disputându-şi meciurile campioana Ucrainei la handbal masculin, ZTR Zaporoje, care anul acesta a ratat calificarea în gurpele Champions League în dauna fostei adversare a băcăuanilor, PAOK Salonic. La ora 12 a avut loc şedinţa tehnică a jocului, urmând ca, de la ora 16, să se desfăşoare returul din optimile Challenge Cup, dintre Motor Zaporoje şi Ştiinţa Bacău, jucătorii noştri pornind cu un avantaj de 13 goluri.
De altfel, ieri, în aceeaşi competiţie, CSU Suceava s-a distrat în Ucraina, la Lugansk, unde a câştigat cu 31-21 meciul cu echipa locală, Burevestnik. Şi Steaua a eliminat tot o echipa ucraineană, Portovik Iujnâi, după ce a pierdut returul din deplasare cu 29-33, contând pentru optimile Cupei Cupelor.
Din păcate cea de-a treia echipă românească din Challenge Cup, HC Odorhei, a ratat la mustaţă calificarea în sferturi, după ce a refăcut handicapul de 12 goluri din tur în faţa polonezilor de la MMTS Kwidzyn, dar a fost eliminată pentru că a marcat mai puţine goluri în deplasare.
Rămâneţi pe Bacăul Sportiv fiindcă, după ora 16, vom prezenta evoluţia scorului din partida de la Zaporoje.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.