Handbal masculin, Liga Naţională: CU TOŢII LA SALĂ ! (Ştiinţa MD Bacău – UCM Reşiţa, Sala sporturilor Bacău, duminică, ora 11.00)

După o pauză de o lună şi jumătate, Liga Naţională la handbal masculin se reia cu cea de-a XIV-a etapă, prima a returului. Ultimul meci şi derby-ul etapei are loc la Bacău, în Sala sporturilor proaspăt renovată, acolo unde Ştiinţa îşi doreşte cu ardoare revanşa după înfrângerea de la Reşiţa, din septembrie. Aihan Omer a declanşat deja războiul psihologic în lupta pentru titlu cu HCM Constanţa, băcăuanii picând cumva la mijloc: „Bacăul a făcut două meciuri amicale cu HCM Constanţa, pe teren propriu. Ceea ce nu se prea face. Deci, campioana s-a deplasat la Bacău. De obicei nu e normal”,a spus tehnicianul reşiţean pentru Caraş Online. Ciudată declaraţie! Data viitoare, o să-i supunem spre aprobare lui Omer lista cu amicalele pe care Ştiinţa vrea să le dispute. Asta ca să aibă timp să ne şi aducă arbitrii de la aeroport, fiindcă se pricepe.
Până atunci, să umplem Sala sporturilor până la refuz şi să ne încurajăm echipa pentru o victorie de prestigiu şi de moral, fiindcă pe băcăuani îi aşteaptă o lună infernală.
Ştiinţa nu va putea conta pe Sabin Ignat, în timp ce UCM Reşiţa nu-l va putea utiliza pe Florin Cuciula, ambii jucători fiind accidentaţi.
Partida de duminică a fost încredinţată unui cuplu de arbitri din Iaşi, format din Bogdan Anton şi Iulian Cristea.
Meciul va fi transmis live score de bacaulsportiv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.