Week-end bogat în evenimente sportive la Bacău

Două partide de volei, una de handbal şi Cupa Bistriţei la atletism, acesta e calendarul competiţiilor ce vor fi găzduite de Bacău la finele acestei săptămâni. Din păcate, nerespectarea termenului de finalizare a reparaţiilor la Sala Sporturilor exilează sporturile de echipă în cele patru zări ale oraşului. Mai mult, partidele de handbal şi de volei feminin se suprapun, aşa că în loc de cuplaj trebuie să alegem un singur meci.

Aşadar, sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala „Orizont”, handbalistele de la Ştiinţa Bacău vor încerca să spele ruşinea suferită etapa trecută la Bucureşti şi să furnizeze surpriza în faţa Ştiinţei HCM Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale, care va fi abritrat de gălăţenii Adrian Dima şi Florin Ichim.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, în sala de sport a Şcolii „Constantin Platon ” (fostă nr. 2), va avea loc un derby moldovean al Diviziei A1 la volei feminin, între Ştiinţa Bacău şi Penicilina Iaşi. În aceeaşi zi, de la 14.00, sala de sport a Şcolii „Georgeta şi Mircea Cancicov” va găzdui un alt derby, din Divizia A2 la volei masculin, seria Est, între Ştiinţa Bacău şi CSU CSS Galaţi.

În fine, sâmbătă şi duminică, Sala de Atletism va fi gazda primei competiţii a acestui an, este vorba de tradiţionala Cupă a Bistriţei, care va conta şi ca etapă judeţeană a Campionatelor Naţionale pentru seniori, tineret şi juniori I.

Un comentariu la „Week-end bogat în evenimente sportive la Bacău”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.