Volei feminin, Divizia A1: Ştiinţa a câştigat restanţa de la Cluj-Napoca


În această după-amiază, voleibalistele de la Ştiinţa Bacău au disputat restanţa din etapa a IX-a, în deplasare la ocupanta locului al 10-lea în clasament, „U” Cluj. Conform aşteptărilor, elevele lui Florin Grapă şi Melu Manta au obţinut o victorie fără drept de apel, la capătul unui joc ce a reprezentat un antrenament pentru dificila deplasare de vineri, de la Galaţi.
Rezultat final, „U” Cluj – Ştiinţa Bacău 0:3 (-17, -16, -11) şi băcăuancele urcă pe poziţia a treia a clasamentului. Aşadar, joi echipa băcăuană porneşte din nou la drum, fiindcă vineri se încheie turul cu un meci de foc dar şi de gală, pe terenul campioanei Metal Galaţi, de la ora 15.00. Cine ştie, poate le-au istovit rusoaicele de la Zarechie Odintsovo în Champions League şi le „executăm”…

0 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1: Ştiinţa a câştigat restanţa de la Cluj-Napoca”

  1. E he sa ” executi ” Metalul e cam greu , Metalul nu a mai pierdut acasa ………….de nici nu mai stiu , iar set pierdut acasa ……in finala cu Constanta atunci au pierdut un set , dar sper sa avem un spectacol agreabil Vineri de la ora 15.00 in sala Siderugistul , eu sper sa nu fie obosite dupa ce au ntors senzational rezulktatul cu rusoaicele !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.