Minifotbal, Campionatul municipal: Derby-ul etapei e Tofan Sport – SC Andisimo


Etapa a XIV-a din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier programează derby-ul acestui campionat. Astfel, Tofan Sport, liderul la zi, va întâlni, sâmbătă de la ora 17.00, pe SC Andisimo, principala contracandidată, un meci care va stabili şi campioana turului de campionat.
Etapa va continua duminică de la ora 15.00, cu partida dintre Cartier URA şi Legendele, într-o confruntare care se anunţă a fi foarte disputată, prin prisma nivelului foarte apropiat al celor două echipe, după părerea lui Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.
Fortuna 40, o echipă încă în faza de reconstrucţie, va avea din nou un meci destul de greu în faţa celor de la SC Ermacom care se simt deja ameninţaţi după înfrângerea din etapa precedentă în faţa transportatorilor.
FC Coriolan va întâlni pe Generali Bacău, tot duminică, dar de la ora 17.00. În continuare FC Nordului se va confrunta cu X-Carp, ambele echipe având moralul ridicat după victoriile realizate în etapa trecută.
Un alt meci foarte echilibrat va fi acela dintre Nuntaşii Poşta Atlassib şi FC Afezam, duminică de la ora 19 pe aceeaşi bază spotivă Lider Sport. Dedeman, surpriza acestui tur de campionat, neînfrânţi de la preluarea echipei de către Pavăl Ionel, va juca în faţa mai tinerilor jucători de la Red Team. Iar ultimul meci al etapei a XIV-a va aduce la start pe FC Transport Bistrţa şi Gim Sport, două echipe care se prezintă pe final de tur într-o formă de excepţie, graţie şi anumitor individualităţi din sânul fiecărei echipe.
În cadrul superligii a II-a se vor juca următoarele meciuri: vineri de la ora 18.00 Autodesign vs. FC Bambus, vineri de la ora 19.00 Rochdale vs. Casa Alex, iar sâmbătă de la ora 18.00 Fair Play vs. FC Amatorii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.