150 de lei costă scuipatul arbitrului în Liga a IV-a: AJF Bacău pedepseşte violenţele de la Mănăstirea Caşin


Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bacău a comunicat, pe propriul site, măsurile luate ca urmare a violenţelor petrecute sâmbătă, 21 noiembrie, la partida Bradul Mănăstirea Caşin – AS Negri.
Astfel, s-a omologat rezultatul de 3-0 in favoarea echipei AS Negri, pentru întreruperea jocului în minutul 90+3, deoarece spectatorii echipei gazdă au pătruns pe teren şi au lovit arbitrii şi delegatul echipei oaspete.
Pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor echipei gazdă, AS Bradul Mănăstirea Caşin, se suspendă organizarea jocurilor pe teren propriu pentru 4 etape şi se aplică o penalitate de 500 lei.
Jucătorul Daniel Jianu de la echipa AS Bradul Mănăstirea Caşin se suspendă 4 etape pentru scuipare, injurii şi lovirea arbitrului asistent şi este amendat cu 150 de lei.
Clubul AS Bradul Mănăstirea Caşin este obligat la plata sumei de 70 lei, reprezentând contravaloarea bluzei de arbitru care a fost ruptă de către delegatul echipei gazdă, Ion Apostu.
Acelaşi recalcitrant Apostu este suspendat 2 luni şi amendat cu 150 de lei.

0 comentarii la „150 de lei costă scuipatul arbitrului în Liga a IV-a: AJF Bacău pedepseşte violenţele de la Mănăstirea Caşin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.