Fotbal, Liga a III-a, Pambac – CSM Focşani 1-1 (0-0): Şi-au dat cu stângu-n dreptu'


Cu toate că la un moment dat desfăşurarea partidei dintre Pambac şi CSM Focşani fusese pusă sub semnul întrebării, din cauza restanţelor financiare ale clubului băcăuan către jucători, meciul a avut loc până la urmă şi, ca de obicei, gazdele le-au oferit puţinilor spectatori un veritabil „thriller”.
Aşa au vrut ei, fotbaliştii Pambacului, care au decis că nu le-ar sta bine cu toate cele trei puncte în cont şi le-au făcut practic cadou oaspeţilor un punct. Trebuie spus că meciul s-a jucat în 90 % din timp în jumătatea de teren a focşănenilor, numai că elevii lui Costel Câmpeanu s-au pus din nou gospodăreşte pe ratat.
Şi dacă din careu n-au băgat-o în aţe, a făcut-o fundaşul dreapta Voicu, în minutul 55, cu un lob de senzaţie de la circa 40 de metri. Cu această ocazie, i se cuvin mulţumiri lui Ionică Serea, care s-a apucat de măsurat porţile vinerea trecută, de-au săpat oamenii să le înalţe. Fără lucrările de săptămâna trecută, şutul lui Voicu se ducea în bară garantat!
Putea fi lejer 2-0, dar căpitanul Cîmpanu a ratat din 6 metri o ocazie cât roata carului, iar cea mai banală axiomă a fotbalului, „ocaziile ratate se răzbună”, s-a aplicat cu succes pe „Proletarul” unde, în minutul 89, vârful de atac Botezatu a egalat şi a adus echipei sale un punct nemeritat după evoluţia jocului, numai că, nu-i aşa?, fotbalul se joacă deocamdată pe goluri şi nu sunt indicii că regula asta se va modifica.

Nimic despre arbitraj astăzi, dar aş dori neapărat să-l pomenesc pe jucătorul de la CSM Focşani intitulat Toader, un oligofren în libertate, după modul în care s-a apucat el să se certe cu spectatorii şi cu coechipierii care nu corespundeau cerinţelor sale.
În celălalt meci disputat la Bacău, a fost un festival de goluri, câştigat de FC Willy, care s-a impus cu 5-3 în faţa Oţelului II Galaţi. După ce au condus cu 1-0 şi 2-1, „pinguinii” s-au văzut conduşi cu 2-3, izbutind, în final să întoarcă rezultatul. Au înscris Hurdubei (min. 19), Ursu (min. 29), Luncanu (min. 45), Gavenea (min. 78) şi Curiliuc (min. 85) pentru Willy, respectiv Frunză (min. 23), Gâţă (min. 41) şi Negoescu (min. 43).
Celelalte rezultate ale meciurilor disputate azi în etapa a XVI-a: Dunărea II Galaţi – Aerostar Bacău 2-1, Politehnica Galaţi – CF Brăila 0-3, Sporting Club II Vaslui – CS Panciu 0-4, Politehnica II Iaşi – CSM Paşcani 1-0 şi Rapid CFR Suceava – Municipal Petrotub Roman 1-1. Meciul CS Gura Humorului – Cetatea Târgu Neamţ, se dispută mâine de la ora 14, iar Ceahlăul II Piatra Neamţ stă deoarece CS Rădăuţi s-a retras din campionat.

4 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Pambac – CSM Focşani 1-1 (0-0): Şi-au dat cu stângu-n dreptu'”

  1. Intr-adevar, genial golul lui Mihai Voicu! Jucatorul Pambacului, Voicu, are o constanta remarcabila pe postul sau de fundas si resurse sa joace cativa ani in liga a doua sau chiar 1. Poate il vede careva si-l ia la FCM!

  2. Totusi, cred ca exagerezi! Nici chiar asa, este cam de nivelul Ligii 3. Nu am vazut pe nimeni de la Pambac care sa dovedeasca ca ar putea juca mai sus. Poate doar nr. 8.

  3. nr. 8 de la Pambac e subtirel, dupa mine. mai degraba nr. 5 de la focsani, pe posturile de fundas si om de legatura cu galeria.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.