Tâlhăriţi de arbitri : PAMBAC BACĂU – CS PANCIU 1-1 (0-1)

PAMBAC - PANCIU
Adevărul e că gazdele au început cu stângul dinaintea primului fluier al cretinului din Brăila care s-a rătăcit în corpul de arbitri al lui Vasile Avram. La sesizarea lui Ionică Serea, antrenorul oaspeţilor, arbitrii au purces la măsurarea porţilor şi… surprize! Ambele porţi erau „defecte”, respectiv mai scunde cu câţiva centimetri.
Gospodarii gazdelor s-au pus pe treabă, însă, astfel încât nu s-a întâmplat ca la Râmnicu Sărat acum două săptămâni, când nu s-a mai jucat deloc, ci partida a început cu 35 de minute întârziere.
"Reparaţii"
Nici începutul partidei nu le-a priit elevilor lui Costel Câmpeanu, oaspeţii instalându-se la cârma jocului şi înscriind, în minutul 18, un gol logic după aspectul întâlnirii. Părea că oaspeţii vor obţine o victorie lejeră, însă Pambacul, lipsit de o mulţime de titulari şi cu o singură rezervă validă (!!!), a preluat frâiele din ultimul sfert de oră al primei reprize.
Partea a doua a meciului s-a jucat, practic, la o singură poartă, cea a oaspeţilor, însă golul egalizator a venit destul de târziu, în minutul 78, înscris de Andreiu din careu, după o lovitură liberă. Cu toate astea, băcăuanii puteau şi chiar meritau să obţină toate cele trei puncte, dar arbitrul buzoian Laurenţiu Ionaşcu le-a refuzat în final un penalty clar, la o ţinere în careu.
Drept e că, şi până atunci, tembelul fluierase anapoda, enervând ambele formaţii: ba nu dădea cartonaş pentru fault în postură de ultim apărător, ba nu fluiera nimic la împingerile repetate ale decarului oaspeţilor, se părea că individul e doar prost pur şi simplu. Ei bine, nu. Nu numai prost, ci şi hoţ, fiindcă ţinerea de tricou a fost atât de evidentă, încât observatorii au fost sunaţi imediat după meci de un cosmonaut rus, aflat la slujbă, care le-a confirmat infracţiunea nesancţionată.
Fault
Pe bune, aşa ceva mai rar. Dacă se întâmpla aşa ceva prin liga a IV-a, puneau gospodarii câinii pe alde Ionaşcu. Şi pe el şi pe stupidul asistent părăsit de păr – Ionel Dumitru sau Gheorghe Bozieru, nu l-am identificat cu precizie, care, de-al dracu’, nu i-a semnalizat nimic centralului. Probabil ca să-l facă de râs. Păcat că mai vedem asemenea arbitraje, dar e un semn clar că promovările se fac pe pile şi portbagaje pline.
În celălalt meci disputat la Bacău, Willy a învins pe CSM Paşcani cu 3-2 şi a depăşit Pambacul în clasament, datorită golaverajului. Azi s-au mai disputat Politehnica Galaţi – Ceahlăul II Piatra Neamţ 1-0 , Sporting Club II Vaslui – Oţelul II Galaţi 1-1, Politehnica II Iaşi – Rapid CFR Suceava 0-0 şi CSM Focşani – Cetatea Târgu Neamţ 1-2. Sâmbătă se joacă Dunărea II Galaţi – Municipal Petrotub Roman şi CS Gura Humorului – CF Brăila, iar Aerostar stă, din cauza retragerii Şcolii de Fotbal Rădăuţi din campionat.
Pambac - Panciu

Un comentariu la „Tâlhăriţi de arbitri : PAMBAC BACĂU – CS PANCIU 1-1 (0-1)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.