Handbal, Champions League: Programul transmisiunilor în direct

cl_0910_banner
Săptămâna aceasta programează etape de Champions League atât în competiţia fetelor, cât şi în cea a băieţilor, iubitorii de handbal având din nou o mulţime de meciuri transmise în direct, atât pe sport.ro cât şi pe www.ehftv.com.
Astfel, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 20.00, ehftv.com transmite un meci interesant pentru noi, din grupa campioanei României la masculin, e vorba de PAOK Salonic – Pevafersa Valladolid.
Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 16.00, sport.ro transmite Zvezda Zvenigorod – Oltchim Rm Vâlcea, în timp ce, simultan ehftv.com vă oferă, tot din întrecerea feminină, partida HC Leipzig – Viborg HK.
Tot sâmbătă, de la 20.15, pe ehftv.com puteţi urmări, din întrecerea băieţilor, meciul Vive Kielce – Chambery Savoie.
Duminică, 15 noiembrie, de la ora 14.10, pe ehftv.com este echipa unde evoluează Carmen Amariei, FCK Handbold, care va întâlni pe Larvik HK. De la 16.55, acelaşi site va transmite partida băieţilor de la FCK Handbold cu Croatia-Osiguranje Zagreb.
În fine, tot duminică, de la ora 19.00, sport.ro va transmite, de la Buzău, partida care o poate duce pe HCM Constanţa în optimile Champions League, cu ruşii de la Cehovskie Medvedi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.