Handbal masculin, Liga Naţională: Obiectiv – 2 puncte

stiinta
După o pauză de 3 săptămâni, cauzată de participarea naţionalei la Cupa Pannonia, prima ligă a handbalului masculin îşi reia întrecerile, cu etapa a VII-a. Ştiinţa MD Bacău se deplasează la Medgidia, pentru partida cu CSM din localitate, în căutarea celei de-a patra victorii consecutive, în faţa unui adversar debusolat şi răvăşit de o situaţie financiară dezastruoasă.
Gazdele ocupă poziţia a 12-a a clasamentului, având la activ o singură victorie, în prima etapă, acasă cu Poli Timişoara, site-ul oficial al clubului din Medgidia făcând apel la locuitorii oraşului să contribuie cu câte 10 lei pe lună la susţinerea echipei de handbal!
De cealaltă parte, Ştiinţa îşi doreşte rămânerea în plutonul fruntaş, care este destul de compact după înfrângerea Constanţei la Târgu-Jiu, având la îndemână toate argumentele pentru o victorie în jocul de sâmbătă.
Partida dintre CSM Medgidia şi Ştiinţa Bacău va deschide etapa a VII-a, urmând să se dispute sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00 şi va fi arbitrată de cuplul maramureşean format din Ştefan Hendrea şi Ionuţ Marta. Tot sâmbătă, dar de la ora 18.00, vor avea loc alte patru partide: Steaua – Pandurii Tg. Jiu (înregistrarea, pe DIGISPORT duminică, de la ora 12.00), CSM Satu Mare – Univ. Bucovina Suceava, Dinamo Bucureşti – Univ. Transilvania Cluj şi HC Odorhei – Univ. Politehnica Timişoara. Ultimele două meciuri ale etapei vor avea loc duminică, de la ora 11.00: Rom Cri Braşov – UCM Reşiţa şi HCM Constanţa – Minaur Baia Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.