Gheorghe Poenaru denunţă atacurile murdare la adresa echipei


La finalul partidei de ieri, cu Sportul Studenţesc, pierdută cu 2-1 de FCM Bacău, Gheorghe Poenaru i-a acuzat pe cei care, la ordin, s-au apucat să publice tot soiul de aberaţii.
„Nu caut o scuză, dar această echipă a devenit ţinta tuturor şi e atacată din toate părţile. Există tot felul de răfuieli şi apar în presă tot felul de materiale care nu au nimic comun cu realitatea. Ba că sunt grupuleţe, ba că voi fi demis după acest meci. Nu e nimic adevărat. Când au greşit, jucătorii au fost sancţionaţi. Asta nu are nimic de a face cu grupul. Am fost transparenţi şi am anunţat. Nu vreau să scuz eşecul de astăzi, dar nu avea cum să nu se resimtă şi la nivelul vestiarului aceste atacuri. Nu avem o echipă cu care să promovăm. Este o echipă care poate creşte, dar trebuie să fie lăsată în pace. Atât poate la ora actuală”, a declarat antrenorul FCM-ului, conform LigaB.ro.
Referitor la acest subiect, aş avea o propunere: Domnu’ Poenaru, luaţi-l frumos de chică pe marţafoiul cu pricina şi daţi-l afară când vine să se „documenteze”, dacă tot îi arde de scandal.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.