Handbal, Cupele europene: HC Odorhei (m) şi HCM Baia Mare (f) merg mai departe

odorhei
După primele două etape ale turneului găzduit de HC Odorhei, în cadrul turului 2 al Challenge Cup la handbal masculin, echipa gazdă şi-a asigurat deja calificarea în turul următor, unde merg primele două clasate. Astfel, elevii lui Constantin Ştefan au învins în prima zi pe ASD Albatro (Italia) cu 26-22 (10-12), iar în a doua zi harghitenii au trecut de britanicii de la Great Dane HC London, scor 40-21 (17-11).
În această seară, HC Odorhei va juca pentru locul 1 cu echipa bosniacă RK Konjuh Zivinice şi, în funcţie de locul ocupat, va întâlni în turul 3 pe H.C. „Pelister 08” Bitola (Macedonia) sau pe RK Metaloplastika Sabac (Serbia). Participantă, de asemenea, în Challenge Cup, Ştiinţa MD Bacău va intra în competiţie în turul 4.
O altă echipă ce a obţinut calificarea este cea feminină HCM Baia Mare care, în turul 2 al Cupei EHF, a obţinut două victorii cu grecoaicele de la GAS Anagennisi Artas: 37-23 acasă şi 37-36 în deplasare. În aceeaşi competiţie, Oţelul Galaţi a fost eliminată de ZRK Kikinda (Serbia), după două înfrângeri, 27-28 la Galaţi şi 32-37 la Kikinda.
În prima manşă a turului 2 din Cupa EHF la masculin, UCM Reşiţa a învins echipa cehă HCB OKD Karvina cu 40-32 (21-12), returul urmând să aibă loc duminica viitoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.