Un fleac, i-au ciuruit : ŞTIINŢA BACĂU – DINAMO BUCUREŞTI 44-30 (24-18)

stiintadinamo
După cum era de aşteptat, Ştiinţa a obţinut o victorie fără emoţii împotriva unei candidate certe la retrogradare, într-un meci care a contat pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale la handbal masculin.
După cum debutase partida, era clar că spectatorii vor vedea foarte multe goluri, fiindcă după primul minut, gazdele conduceau cu 2-1. Handbaliştii băcăuani s-au încălzit mai greu, astfel că în min. 6 era doar 5-3, iar în min. 12, 10-7, asta şi pe fondul neatenţiei în defensivă. Încet-încet, Ştiinţa a turat motoarele şi la pauză conducea deja cu 6 goluri: 24-18, un scor de 60 de minute, semn că faza de apărare a fost tratată superficial de ambele părţi.
Repriza a doua n-a însemnat altceva decât un galop de sănătate al elevilor lui Otto Heel şi Gabi Armanu, în care şi-au făcut loc şi fazele-spectacol, cu Marius Bondar în prim-plan, alături de care l-aş nominaliza pe formidabilul Evgheni Gurcovsky, aflat în mare vervă. Glumind, băcăuanii au rămas datori suporterilor cu o aeriană, dar cred că putem aştepta, dacă meciurile următoare vor aduce numai victorii.
Cât despre Dinamo, însoţită de managerul Petre Cozma, aplaudat la scenă deschisă de băcăuani, formaţia bucureşteană e doar o umbră a celei din sezonul precedent, mai ales la capitolul portari, după pierderea lui Bârză şi a lui Dragomir.
Una peste alta, a fost o repetiţie utilă înaintea unei noi deplasări dificile, cea de săptămâna viitoare, de la Baia Mare.
faza

0 comentarii la „Un fleac, i-au ciuruit : ŞTIINŢA BACĂU – DINAMO BUCUREŞTI 44-30 (24-18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.