Fotbal, Liga a II-a: Probleme de lot înaintea partidei cu Petrolul

fcm
Sâmbătă, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a II-a la fotbal, FCM Bacău va evolua pe teren propriu în compania formaţiei Petrolul Ploieşti. O noutate este reprezentată de ora de disputare a meciului, 15.00, deoarece va fi transmis de SportKlub .
O altă noutate, deloc plăcută, este aceea că antrenorul Gheorghe Poenaru se confruntă cu mari probleme de efectiv, în condiţiile în care patru jucători sunt indisponibili: Vajou, Tismănaru, Petrea şi Câmpeanu. De asemenea, Doboş şi Radu sunt incerţi, în timp ce Mihălăchioaie este convocat la naţionala de juniori.
Chiar dacă a pregătit partida în asemenea condiţii vitrege, sunt convins că tehnicianul băcăuan va găsi soluţiile pentru o victorie în jocul de sâmbătă, pentru a prelungi şirul de rezultate pozitive.
De partea cealaltă, Petrolul nu traversează o perioadă tocmai fastă, ploieştenii reuşind să înscrie în primele şapte etape doar şase goluri. În ultima deplasare, din etapa a VI-a, elevii lui Valeriu Răchită au pierdut la Suceava, 1-2 cu Cetatea. Antrenorul principal al ploieştenilor este totuşi optimist: ”Am văzut trei dintre meciurile Bacăului din acest sezon şi ştim că este o echipă bună, care şi-a anunţat de la începutul campionatului intenţia de a promova. Mergem la Bacău să jucăm cât mai bine, să arătăm faţa frumoasă a echipei şi sperăm să ne întoarcem cu puncte din această deplasare!”, a declarat acesta pentru Telegraful de Prahova.
Întâlnirea de pe „Municipal” va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Romulus Pop din Tg. Mureş. Acesta va fi asistat de bucureşteanul Andrei Constantinescu şi braşoveanul Daniel Hârlab. Observatori vor fi Nicolae Marodin (Bucureşti) şi Tiberiu Satmari (Tg. Mureş).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.