Situaţie explozivă în vestiarul Stelei


Cu numai două zile înainte de partida din 16-imile Cupei României de la Bacău, dintre FCM şi Steaua, Digisport a prezentat, în cadrul emisiunii Fanatik Show, o înregistrare explozivă atribuită unui jucător al echipei bucureştene, sub protecţia anonimatului.
Jucătorul stelist a povestit incidentul dintre Cristiano Bergodi şi ciobanul din Pipera, care au fost la un pas să se încaiere, din pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, precizând că atmosfera din vestiarul Stelei a devenit insuportabilă.
De asemenea, cel intervievat de „Fanatik Show” a afirmat că, în ultima perioadă de timp, finanţatorul Stelei pare că şi-a ieşit din minţi, instaurând teroarea la clubul din Ghencea.
Dincolo de tragicul situaţiei în care a ajuns cea mai iubită şi cea mai titrată echipă din România, nu ne rămâne decât să sperăm că, bulversaţi dar şi revoltaţi de ceea ce li se întâmplă, jucătorii stelişti nu se vor omorî cu firea la Bacău.
Interesant este faptul că Bergodi a confirmat evenimentele şocante povestite de fotbalistul stelist în emisiunea lui Horia Ivanovici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.