Eden Hairi: ”Jocurile disputate în Sala Sporturilor din Bacău impun un standard ridicat și un respect față de spectatorii cunoscători de handbal”

La finalul Cupei Municipiului Bacău, turneu câștigat de CSM Bacău cu trei victorii, i-am solicitat antrenorului Eden Hairi câteva opinii cu privire la stadiul pregătirilor echipei băcăuane pentru noul sezon.  Continuă lectura „Eden Hairi: ”Jocurile disputate în Sala Sporturilor din Bacău impun un standard ridicat și un respect față de spectatorii cunoscători de handbal””

Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Bogdan Păunescu

Continuăm prezentarea lotului nou-promovatei în Liga Zimbrilor cu unul din stâlpii apărării grupării care a reușit să readucă Bacăul pe prima scenă a handbalului masculin românesc.  Continuă lectura „Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Bogdan Păunescu”

Fotbal, Liga a II-a / Aerostar Bacău – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

Aerostar Bacău n-a reușit nici sâmbătă să găsească drumul spre victorie, dar nici spre gol în fața propriilor suporteri. Gruparea băcăuană a cedat în fața unei candidate la promovare, echipa pregătită de Cristi Popovici Continuă lectura „Fotbal, Liga a II-a / Aerostar Bacău – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)”

Handbal masculin / CSM Bacău – HC Buzău 27-23 (12-12)

CSM Bacău a câștigat sâmbătă duelul nou-promovatelor și și-a adjudecat Cupa Municipiului Bacău. Băcăuanii s-au impus în fața unei echipe cu mulți jucători experimentați în componență Continuă lectura „Handbal masculin / CSM Bacău – HC Buzău 27-23 (12-12)”

Handbal masculin / CSM Bacău – CSM Reșița 25-19 (9-12)

CSM Bacău a câștigat și a doua partidă disputată în cadrul Cupei Municipiului Bacău, însă evoluția din prima repriză a fost lamentabilă. Astfel, în minutul 17, divizionara secundă conducea cu un neverosimil Continuă lectura „Handbal masculin / CSM Bacău – CSM Reșița 25-19 (9-12)”

Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Richard Freiwald

Tânărul ardelean este unul din jucătorii cu vechime ai echipei băcăuane. Și el a fost unul din artizanii eliminării Dunării Călărași din Cupa României, Continuă lectura „Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Richard Freiwald”

Handbal masculin / CSM Bacău – CSU Suceava 22-19 (10-11)

Handbaliștii de la CSM Bacău au obținut vineri prima victorie din cadrul jocurilor de pregătire, în partida inaugurală a Cupei Municipiului Bacău. Iar dacă, în avancronica turneului, semnalam numărul mare Continuă lectura „Handbal masculin / CSM Bacău – CSU Suceava 22-19 (10-11)”

Avancronică / Aerostar Bacău – Chindia Târgoviște (sâmbătă, ora 13, stadion ”Aerostar”)

După două etape în care au cules un punct și au înscris o singură dată, ”aviatorii” lui Cristi Popovici se află în fața unui examen dificil. Pe arena ”Aerostar” sosește una din pretendentele Continuă lectura „Avancronică / Aerostar Bacău – Chindia Târgoviște (sâmbătă, ora 13, stadion ”Aerostar”)”

Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Andrei Drăgan

Una din marile promisiuni ale handbalului băcăuan și nu numai este tânărul Andrei Drăgan, unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Cu siguranță că unul din cele mai importante goluri Continuă lectura „Handbal masculin / Prezentarea lotului CSM Bacău: Andrei Drăgan”

Handbal masculin / Vineri începe Cupa Municipiului Bacău

Campania de pregătire a viitorului sezon din Liga Zimbrilor continuă cu un nou turneu pentru CSM Bacău. Echipa pregătită de Eden Hairi va disputa, la finele acestei săptămâni, 4 partide în două zile în fața Continuă lectura „Handbal masculin / Vineri începe Cupa Municipiului Bacău”