Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău pierde în patru seturi în fața Blajului

Volei Alba Blaj a câștigat duminică, la Bacău, prima partidă din cele trei pe care le are de disputat cu Știința în 10 zile. Echipa ardeleană a câștigat categoric primele două seturi în fața unei echipe băcăuane care nu s-a regăsit deloc, după care ”studentele” au revenit și au câștigat spectaculos parțialul al treilea. În setul 4, echipa oaspete a condus în permanență, băcăuancele au dat la un moment dat senzația că pot reveni, însă nu au reușit, adversarele având în Baciu și Newcombe două guri de foc necruțătoare. Mai trebuie spus că Volei Alba Blaj a beneficiat de ceva dispense la acest joc din partea arbitrilor, la conducerea mingii, dar și la așezarea în teren, capitole la care au fost tratate cu maximă îngăduință, lucru care a nemulțumit în repetate rânduri banca tehnică băcăuană.

Știința Bacău – Volei Alba Blaj 1:3 (-14, -16, 19, -20)

Știința: Koleva 15 puncte, Cazacu 14, Rogojinaru 9,  Faleș 6, Otasevic 6, Kapelovies 4, Monova – libero. Au mai jucat: Guncheva, Roșca, Ciucu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Blaj: Baciu 22, Newcombe 18, Lazarevic 15, Onyejekwe 9, Ninkovic 6, Kitipova 5, Vujovic – libero. Au mai jucat: Karakasheva 1, Aleksic 1, Cirovic. Antrenor: Darko Zakoc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.