Handbal masculin / Una caldă și una rece de tot pentru CSM Bacău

Handbaliștii de la CSM Bacău sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului, adică salvarea de la retrogradare. După 10 meciuri, echipa pregătită de Eden Hairi a strâns 9 puncte, în condițiile în care antrenorul nu prea a avut la dispoziție tot lotul.

Sâmbătă, băcăuanii au obținut o victorie frumoasă și surprinzătoare în fața Minaurului, echipă cu doi jucători de națională, Csepreghi și Căbuț. De altfel, primul a marcat 17 goluri, iar apărarea băcăuană a găsit cu greu soluții de a-l bloca. Greu, dar la timp, în repriza a doua, atunci când Serhel a adus plusul de fantezie în atac, iar Freiwald a fost excelent între buturi, apărând și două aruncări de la 7 metri, executate de internaționalii echipei maramureșene. O victorie mare a băcăuanilor, care, cel puțin deocamdată, îi menține la 7 puncte de locurile ce duc la retrogradarea directă.

CSM Bacău – Minaur Baia Mare 35-33 (18-21)

Bacău: Tamaș, Freiwald – M. Cotinghiu 6, Anton 6, Păunică 4, Tărîță 4, Serhel 4, Păunescu 4, Maksimov 3, Juverdianu 2, Gal 1, Bologa 1, Tudorancea, Sadovyi. Antrenor: Eden Hairi.

Baia Mare: Țenghea, Apostu – Csepreghi 17, Căbuț 8, Cristescu 3, Vujadinovic 2, Brajovic 2, Ștefan 1, Haiduc, Marta, Nagy, Pop, Botea, Popescu. Antrenor: Raul Fotonea.

La doar trei zile distanță, băcăuanii s-au deplasat la Constanța, pentru meciul cu deținătoarea Cupei României. Din păcate, rezultatul final a consemnat scorul campionatului de până acum. E foarte adevărat că echipa din Constanța era marea favorită a meciului, dar să pierzi la 21 de goluri… Să ne limităm doar la clasicul clișeu „e un rezultat care nu le face cinste” și să sperăm că a fost doar un accident. Urmează un meci foarte greu pe teren propriu, pe 21 noiembrie, cu Poli Timișoara.

HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Bacău 42-21 (21-10)

Constanța: Saldatsenka, Iancu – Csog 6, Mocanu 5, Andrei 5, Kevic 4, Crnoglavac 4, Mladenovic 4, Malinovic 3, Vujovic 3, Toma 2, Nikolic 2, Markoski 2, Chikovani 1, Ignat 1, Cutura. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Bacău: Freiwald, Tamaș – Serhel 8, Păunescu 3, Maksimov 2, Tudorancea 2, M. Cotinghiu 2, Anton 2, Drăgan 1, Gal 1, Tărîță, Juverdianu, G. Cotinghiu, Bologa, Dascălu, Sadovyi. Antrenor: Eden Hairi.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.