Handbal masculin / CSM București – CSM Bacău 30-22 (14-8)

CSM Bacău n-a reușit surpriza în deplasarea de sâmbătă, de la București. Senzația a fost că băcăuanii n-au crezut suficient în șansa lor, fiindcă, timp de câteva minute spre final, au arătat că pot mai mult. Din păcate, numărul foarte mare de greșeli și ratări de pe semicerc nu le puteau oferi alt rezultat elevilor lui Eden Hairi și asta nu numai cu CSM București. E îmbucurătoare, în schimb, creșterea de la fiecare meci a coordonatorului Bogdan Serhel, care a avut și la București câteva execuții de clasă, laolaltă, însă, cu greșeli și ratări din situații clare. Una peste alta, rămâne înfrângerea, dar și cifrele: 22 de goluri din 41 de aruncări, interii înscriind doar de patru ori. Cam puțin, nu ?

A fost un joc în care am plecat cu șansa a doua, în fața unei echipe care ne-a arătat forța aruncătorilor de la distanță, dar și îndemânarea pivoților. Am revenit la trei goluri pe final, dar nu a fost suficient, am comis prea multe greșeli neforțate pentru a putea spera într-o surpriză. Este de apreciat, totuși, efortul depus de jucătorii noștri până la sfârșitul jocului. Eden Hairi 

CSM București – CSM Bacău 30-22 (14-8)

CSMB: Ciobanu, Maggaiz – Onyejekwe 6, S. Esteki 5, A. Rotaru 4, Bera 4, Mănescu 3, Tioumentsev 2, Georgievski 2, Pozzer 2, Ramba 1, Teixeira 1, Șomlea, Militaru, A. Esteki. Antrenor: Paulo Pereira.

Bacău: Tamaș, Crăciunescu – Serhel 4, Păunică 4, Maksimov 4, G. Cotinghiu 3, Gal 1, M. Cotinghiu 1, Tudorancea 1, Juverdianu 1, Bologa 1, V. Anton 1, Păunescu 1, Tărîță, Dascălu. Antrenor: Eden Hairi.

Miercuri, de la ora 19, CSM Bacău joacă acasă cu Potaissa Turda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.