Handbal masculin / Potaissa Turda – CSM Bacău 41-25 (24-14)

Cu zece zile înainte de debutul în Liga Zimbrilor, CSM Bacău a disputat un joc de verificare pe terenul ”bronzului” ediției precedente a primei ligi. Lipsită, în continuare, de aportul ”stranierilor”, precum și de cel al accidentatului Valentin Anton, gruparea băcăuană a înregistrat un eșec usturător, la capătul unui joc în care gazdele au condus în permanență. CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Răducu Tamaș, Richard Freiwald, Eugen Crăciunescu – Mihai Cotinghiu (5), Alexandru Tărîță (4), Alexandru Juverdianu (3), Gabriel Cotinghiu (3), Rareș Păunică (2), Ionuț Uruianu (2), Bogdan Păunescu (2), Robert Gal (1), Alexandru Bologa (1), Alex Dascălu (1), Bogdan Tudorancea (1). Antrenor: Eden Hairi.

Au fost două jocuri de verificare total diferite. În primul meci, cel  cu Focșaniul, totul a funcționat aproape așa cum ne propusesem, iar scorul (27-26 pentru Bacău, n.r.) a reflectat evoluția noastră. În jocul cu Turda, am încercat să menținem aceeași evoluție bună, dar defensiva gazdelor, foarte agresivă și foarte avansată, ne-a pus în dificultate. La toate acestea s-au adăugat greșelile și ratările inerente jocului. Una peste alta, e o înfrângere greu de digerat, dar care sper să ne trezească la timp. Eden Hairi

Liga Zimbrilor va începe pe 5 septembrie, CSM Bacău urmând să evolueze, în runda inaugurală, pe terenul unei alte nou-venite în primul eșalon, ”U” Cluj, grupare invitată în competiție după retragerea celor de la HC Vaslui. În măsura în care lotul echipei băcăuane se va întregi în timp util, este posibilă organizarea unui meci de prezentare a formației pregătite de Eden Hairi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.