Handbal, Divizia A / Echipele băcăuane și-au aflat viitoarele adversare

Federația Română de Handbal a dat publicității seriile Diviziei A de handbal feminin și masculin pentru sezonul 2018-2019. Atât echipele din întrecerea feminină, cât și cele din cea masculină au fost împărțite în câte patru serii, participantele urmând să dispute două tururi și două retururi în perioada septembrie 2018 – aprilie 2019. Primele două clasate din fiecare serie se califică la turneele semifinale (două grupe), de unde tot primele două merg la turneul final.

În întrecerea feminină, Știința Bacău face parte din seria A, alături de HCF Piatra Neamț, HC Dunărea II Brăila, CSU CNOT Iași, HCM Slobozia, CS Danubius Călărași și CSU Neptun Constanța. Din această vară, gruparea băcăuană are o nouă conducere tehnică, Ion Arsene revenind în postura de antrenor principal, în timp ce postul de antrenor secund va fi ocupat de Georgiana Vântu. Divizia A feminină va începe pe 9 septembrie, însă programul nu a fost încă anunțat.

În competiția masculină, prevăzută să debuteze pe 1 septembrie (nici aici nu s-a anunțat programul), CSM II Bacău va evolua în seria A, alături de CSM Vaslui, CS Magnum Botoșani, CSU II Suceava, CSU Galați și CSU CNOT Brașov.

Update : FRH a publicat programul Diviziei A masculine, care va începe pe 22 septembrie,  CSM Bacău urmând să joace în prima etapă în deplasare, la CSM Botoșani.

Un comentariu la „Handbal, Divizia A / Echipele băcăuane și-au aflat viitoarele adversare”

  1. In sfarsit i-a dat afara domnul profesor Grapa pe cei doi fosti asa zis antrenori. OPREA-HORNEA…. Ma abtin sa spun mai multe. Au distrus viitorul multor handbaliste. Sa vedem ce va fi si cu noua formula de antrenori . Succes ambelor echipe in noul campionat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.