Fotbal, Liga a II-a / Aerostar a pus în vânzare bilete și abonamente

Vineri pornește la drum ediția 2018-2019 a Ligii a II-a, probabil cea mai puternică din ultimii mulți ani, date fiind numele sonore participante. Primul joc al etapei va avea loc la Cluj-Napoca, acolo unde ”U” primește replica celor de la Metaloglobus București, de la ora 18, partida fiind televizată. De altfel, competiția va fi televizată de Digisport, Telekom Sport și Look, cele 20 de cluburi participante urmând să primească, în tranșe, câte 25.000 de euro.

Aerostar Bacău va juca în prima etapă sâmbătă, de la ora 11, pe propria arenă, în compania celor de la Pandurii Tg. Jiu. Clubul băcăuan a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru acest meci, la prețul de 10 lei. Tichetele se găsesc la sediul agenției de turism Cedra Tour din Bacău, Str. Mihai Viteazu Nr. 1, vizavi de fostul restaurant Forest Moldova, dar și la sediul clubului, din strada Condorilor, nr. 9. Anunțul clubului băcăuan a stârnit oarece vânzoleală pe rețelele de socializare, existând voci care blamează taxarea intrării publicului la meci. În orice țară civilizată, însă, intrarea la manifestările sportive de acest gen se plătește, iar prețul este unul modic, să fim serioși. Iar dacă te pretinzi susținător al fotbalului băcăuan și nu ești dispus să dai 10 lei pentru un meci, atunci stai acasă. În plus, clubul Aerostar vinde și abonamente pentru întreg sezonul, la prețul de 175 de lei. Aici aș spune că discountul este cam mic (sub 10%), având în vedere că e vorba de 19 meciuri plătite în avans.

Programul complet al primei runde a eșalonului secund este următorul:

Vineri, 3 august, ora 18

”U” Cluj – Metaloglobus București (TV)

Sâmbătă, 4 august, ora 11

Aerostar Bacău – Pandurii Tg. Jiu

ACS Energeticianul – Luceafărul Oradea (se dispută la Petroșani)

CS Mioveni – Academica Clinceni

FC Argeș – CS Balotești

Dacia Unirea Brăila – Ripensia Timișoara

Sâmbătă, 4 august, ora 13

Farul Constanța – ACS Poli Timișoara (TV)

Sâmbătă, 4 august, ora 15.30

Petrolul Ploiești – Sportul Snagov (TV)

Duminică, 5 august, ora 13

Daco-Getica București – UTA Arad (TV)

Duminică, 5 august, ora 15.30

ASU Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște (TV)

2 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Aerostar a pus în vânzare bilete și abonamente”

  1. Daca biletele vor ramane 10 lei la toate meciurile si preferi sa iei abonament, economisesti doar 15 lei, iar daca 2-3 echipe se retrag si meciurile de acasa nu se mai disputa, cam iesi in dezavantaj :)). In orice caz, cei care se plangeau de costuri nu spun ca ar trebui sa ramana intrarea gratis, ci ca pretul e exagerat. De exemplu la SC Bacau biletul in mod normal era 5 lei, cereau 10 doar cand au jucat cu CSU Craiova in Cupa sau cu Rapid, si vorba aia, cei de la SC cam ,,mureau de foame”. Eu personal o sa merg la asta cu Pandurii, nu ma deranjeaza pe mine cei 10 lei, dar nu stiu cat de multe o sa vanda. Avantajul ar fi ca e primul meci si ca nu e televizat, daca cel cu Chindia o sa fie dat ,, pe sticla”, atunci cred ca lumea prefera sa stea acasa cu bidonul de bere langa pat.

    1. Se retrag 2-3 echipe, te mai prind vreo 2-3 etape cand nu esti acasa si iesi clar pe minus cu abonamentul 🙂 Destul de neinspirati, nu cred ca o sa isi faca cineva abonament. Ca o comparatie, un abonament la tribuna la poli iasi incluzand si meciurile din playoff / playout, e 185 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.