Bacăul are din nou echipă în Liga a II-a la fotbal

Aerostar Bacău a reușit să-și asigure vineri promovarea în eșalonul secund, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Echipa pregătită de Cristian Popovici a învins cu 1-0 pe Oțelul Galați și este matematic promovată în Liga a II-a. Miza partidei și-a pus, însă, serios amprenta asupra evoluției băcăuanilor, una modestă în prima repriză, primul șut spre poarta gălățeană venind abia în minutul 28. De partea cealaltă, Bahnașu a irosit trei ocazii imense, ultima dintre ele de cascadorii râsului. La ultima fază a primei reprize, gălățeanul i-a depășit pe Potcoavă și Masella, a rămas singur cu poarta goală dar, în loc să trimită balonul cu latul în plasă, s-a întors și a pasat lateral pentru Cârjan, care a ratat.

Evoluția ”aviatorilor” s-a îmbunătățit în repriza secundă, Hurdubei a țintit bara după o acțiune personală în minutul 59, iar golgeterul Vraciu a înscris cu capul după un corner executat de Istrate, în minutul 72. Golul a adus cu sine și o epidemie de cârcei în tabăra gazdelor, oaspeții s-au năpustit către poarta băcăuană, au ratat alte două ocazii monumentale, însă, în cele din urmă, Aerostarul a sărbătorit promovarea alături cei 800 de spectatori. Felicitări grupării băcăuane pentru munca depusă de-a lungul întregului sezon.

Aerostar: Potcoavă – Mihălăchioae, Mihăeș, Masella (77 Ichim), Ardei – Chirilă – Căinari (90+3 Artenie), Istrate (85 Sahru), Roșca – Vraciu, Hurdubei (71 Pavel). Antrenor: Cristian Popovici.

Oțelul: Udeanu – David, Matei, Moglan (90 Manău), Vasile (83 Stoian) – Crihană, Vlad – Sălăgeanu, Necșulescu (84 Muscă), Bahnașu (71 Bârlădeanu) – Cîrjan.

3 comentarii la „Bacăul are din nou echipă în Liga a II-a la fotbal”

  1. Am urmarit meciul in direct pe “Otelul Tv”. Este si acum, inregistrat, pe Youtube. Sa spunem ca in tur si Aerostar a ratat un penalty, ceea ce arata ca si Otelul a fost norocoasa atunci. De acum, vorbim de o INCERCARE, atat pentru JUCATORI, cat si despre CONDUCERE. JUCATORII trebuie sa se pregateasca corespunzator ligii 2, adica o conditie fizica mai buna si un joc mai eficace, iar CONDUCEREA trebuie sa incerce sa faca fata la cheltuielile mai mari ale ligii 2 (deplasari si masa, contracte, cantonamente, preparator fizic, vitaminizare etc). Castigurile pot fi: mai multi spectatori, ceva bani din televizari si de la FRF, poate si o cofinantare de la Organele Locale, ca doar imaginea Bacaului si a Aerostarului sunt importante. Nu credeam ca se vrea promovarea, dar acum trebuie sa le multumim tuturor celor care au crezut in PROMOVARE !
    Aerostar, cat mai sus !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.