Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj 2:3 (-20, -22, 12, 27, -8)

Știința Bacău a pierdut în tie-break în fața campioanei en-titre, la capătul unui meci în care a revenit de la 0-2 la seturi. Echipa ardeleană, venită la Bacău fără antrenorul principal Darko Zakoc, și-a adjudecat primele două seturi, după ce a făcut două treimi din puncte cu atacul, cu universala Cleger în postura de prim-solistă. Băcăuancele au revenit spectaculos în setul al treilea, pe care și l-au adjudecat categoric, egalând apoi situația la capătul unui set care era cât pe ce să fie viciat de o gravă greșeală de arbitraj. La 23-22 pentru gazde, una din voleibalistele Blajului a atins fileul după un blocaj, însă nici arogantul Darius Meșca (ce nu este la prima eroare contra Bacăului) și nici secundul Prodana n-au fluierat eroarea evidentă. Din fericire, ”studentele” au dat dovadă de tărie în prelungiri, impunându-se după un blocaj al Dubravkăi Djuric. În decisiv, gazdele au reușit cu greu să pună mingea jos (doar 3 puncte din atacuri), capitol la care oaspetele au fost net superioare și au câștigat clar.

În pofida înfrângerii, Știința se află în pole-position pentru a termina pe podium, apropiindu-se la un singur punct de CSM Târgoviște, echipă ce a pierdut miercuri acasă cu CSM București. În ultima etapă a campionatului, ”studentele” joacă în deplasare la CSM Lugoj, în timp ce gruparea dâmbovițeană se va deplasa pe terenul Blajului.

Știința: Ciocian 5 puncte (Kapelovies 1), Rogojinaru 20 (Filipaș 4), Faleș 19 (Sipoș), Djuric 11, Cazacu 13 (Radu), Lupa 7, Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Blaj: Barakova 6 (Moellers), Cleger 31 (Rus 1), Onyejekwe 11, Aquino 5 (Morales), Salaoru 11 (Koleva 3), Crncevic 18, Ilyasoglu – libero. Antrenor: Stefan Ljubicic.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj 2:3 (-20, -22, 12, 27, -8)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.