Handbal masculin, Divizia A / CSM Bacău – CSU CNOT Brașov 32-18 (18-12)

Handbaliștii de la CSM Bacău au trecut și de cel de-al treisprezecelea obstacol din drumul către Liga Zimbrilor. În fața unei echipe al cărei joc este peste locul 8 pe care-l ocupă în clasament, băcăuanii au turat mai greu motoarele în începuturile de repriză, dar au obținut un succes concludent la capătul unui joc plăcut. Echipa lui Gabi Armanu a avut în fiecare repriză câte un one-man-show. În prima, a fost Ionuț Broască, autor a 5 goluri în primele 30 de minute, unul mai frumos ca altul. În mitanul secund, a fost rândul lui Vlăduț Rusu să iasă la rampă, tânărul goalkeeper băcăuan smulgând ropote de aplauze cu paradele sale, care l-au dus la un procentaj undeva în jur de 70%. Și o ultimă observație: absolut admirabilă atitudinea celor două bănci tehnice, preocupate exclusiv de jocul propriilor echipe, chiar dacă arbitrajul a mai lăsat de dorit. Campionatul se întrerupe până după Paște, în etapa a 14-a CSM Bacău urmând să joace pe terenul echipei de pe locul 3, Atletico Alexandria.

CSM Bacău: Tamaș, Freiwald, Rusu – Broască 9 goluri, Hanțaru 7, Dumitriu 4, Cotinghiu 3, Juverdianu 3, Ionescu 3, Gal 1, Păunescu 1, Oancea 1, Kurtes, Burbulea. Antrenor: Gabriel Armanu.

CSU CNOT Brașov: Fîntînă, Staicu – Tălmaciu 8, Ene 3, Bondor 3, Diaconu 1, Scarlat 1, Oprea 1, Olteanu 1, Csaki, Micu, Ciutacu, Țiu. Antrenori: Florin Paraschiv, Lenuța Teslărașu.

2 comentarii la „Handbal masculin, Divizia A / CSM Bacău – CSU CNOT Brașov 32-18 (18-12)”

  1. Sunteti ….elegant ! un arbitraj absolut idiot !!! La un meci fara istoric au reusit cei doi papagali sa fie nostimi,sa nu zic dobitoci……..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.