Volei, Divizia Speranțe / Fetele de la CSS Bacău s-au calificat la turneul semifinal

O nouă calificare pentru voleiul juvenil băcăuan a fost reușită la finele săptămânii trecute, în capitală. Ultimul turneu al seriei B a avut un caracter decisiv pentru calificarea la turneul semifinal, CSS Bacău ocupând locul 3, la 2 puncte de locul 2 (CSS Focșani), ceea ce obliga echipa băcăuană să câștige meciul direct cu cel puțin 3-1 pentru a obține calificarea.

Din fericire, fetele , s-au concetrat mult, au jucat foarte exact (cu excepția setului 3, pe care l-am pierdut) și am câștigat cu 3-1 . Au urmat meciurile cu CSM București (o echipă foarte bună, cu șanse la medalie anul acesta), pierdut cu 0-3, și cu CSM Rm. Sărat 3-0, rezultate care ne-au adus calificarea în turneul semifinal al Diviziei Speranțe. O mențiune separată: la fete ne-am calificat în semifinale la toate categoriile – minivolei, speranțe, cadete si junioare, iar la băieți la minivolei si speranțe. Așadar un an foarte bun pentru catedra de volei a CSS BACĂU. Traian Șnel

Lotul CSS Bacău: Teodora Țurcanu (cpt.), Ilinca Boboc, Andreea Năstasă, Maria Bezărău, Andreea Bobârnac, Ștefania Munteanu, Bianca Cîrnu, Rafaela Spătaru, Mateea Popescu, Timeea Ungureanu, Smaranda Munteanu, Serena Laslău, Francesca Hînganu și Paula Agheorghesei. Antrenori: Traian Șnel și Dumitru Matanie. Turneul semifinal va avea loc la jumătatea lunii aprilie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.