Handbal masculin, Divizia A / CSM Bacău – CS Medgidia 35-21 (17-7)

CSM Bacău a bifat duminică borna cu numărul 11 din parcursul fără greșeală către Liga Zimbrilor. Elevii lui Gabriel Armanu s-au impus categoric în fața ocupantei locului 4, o echipă tânără și arțăgoasă, dar cu un antrenor mitocan. E vorba de arbitrul Adrian Georgescu (de ce nu se oprește mascarada asta cu arbitrii-antrenori ???), care, în prima repriză, s-a apucat de înjurat ca la ușa cortului în fața mesei tehnice, la care se aflau și două domnișoare. De altfel, una dintre ele l-a și pus la punct pe mojic, care s-a liniștit sub amenințarea întreruperii jocului. Pe de altă parte, partida de duminică a marcat și revenirea lui Răducu Tamaș în poarta echipei băcăuane. În rest, de bun augur pofta de joc a generației ’98, de la care așteptăm să ridice sala în picioare din toamnă.

CSM Bacău – CS Medgidia 35-21 (17-7)

CSM Bacău: Rusu (6 intervenții), Crăciunescu (4 interv.), Tamaș (4 interv.) – Hanțaru 10 goluri, Broască 6, Ionescu 5, Cotinghiu 3, Drăgan 3, Dumitriu 2, Burbulea 2, Voicu 2, Atănăsoaei 1, Oancea 1, Păunică, Păunescu, Dima. Antrenor: Gabriel Armanu.

CS Medgidia: Cazan (5 interv.), Radu (3 interv.), Doroftei – Manole 5, Naumenco 5, Cimpu 2, Bida 2, Avramescu 2, Vasile 2, Damian 1, Olar 1, Gheorghe 1, Amaximoaei, Leța. Antrenori: Adrian Georgescu, Ionuț Deli-Iorga.

Arbitraj fără probleme al cuplului bistrițean Bogdan Gherman – Florin Horoba.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.