Handbal, juniori II / Una rece și una caldă pentru echipele băcăuane

Tinerii handbaliști de la CSS Bacău au pierdut duelul pentru ultimul loc care duce la turneul semifinal. În partida cu observator și arbitri de Liga Națională, disputată duminică dimineața în sala ”Orizont”, băcăuanii au vrut, au jucat bine, dar impreciziile de pe semicerc și forma mai bună a portarilor pietreni în repriza a doua au făcut ca oaspeții să obțină o victorie meritată, dar la un scor cam sever față de ce s-a jucat. De altfel, desprinderea pietrenilor s-a produs în ultimele 5 minute. N-au fost probleme de arbitraj, dar asta nu l-a împiedicat pe antrenorul pietrean Răzvan Caba să vocifereze des, mult prea des, doar ca să se afle în treabă. Fiindcă, dacă mai poți înțelege un comentariu la o eliminare sau la un fault în atac, atunci când susții că ai văzut că mingea a trecut de linia porții și ești la 30 de metri depărtare, iar de unde te afli nici nu se vede bine linia porții, atunci, nenică, ești total lipsit de credibilitate. Cu siguranță că dacă erau alți arbitri cu aceleași decizii, ar fi fost scandalul cât casa. Păcat, fiindcă echipa profesorului Caba joacă handbal și poate să câștige și fără circ pe banca tehnică.

Revenind la echipa băcăuană, păcat că talentații handbaliști pregătiți de Marius Căpușă nu vor avea ocazia să evolueze la un turneu semifinal, mai ales că este complet anormal ca dintr-o serie cu 9 echipe să meargă mai departe tot atâtea formații ca dintr-una cu 6. Domnu’ Dedu, e OK așa ?

CSS Bacău – LPS Piatra Neamț 17-22 (10-11) CSS Bacău: Rareș Uricaru, Eduard Dănoiu, Luis Ștefan – Tiberiu Kerekeș 5 goluri, Alexandru Ludu 3, Petru Irimia 3, Mihai Turcu 2, Dan Andor 2, Claudiu Doagă 1, Florin Bădică 1, Sebastian Murariu, Alexandru Marin, Vlad Băisan, Mihai Șoit. Antrenor: Marius Căpușă.

Băcăuanii de la CSM, pregătiți de Adi Brezan, s-au impus la o diferență confortabilă în fața ocupantei locului 6 din serie, LPS Iași. Cu talentatul stângaci Rareș Stănică în prim plan, băcăuanii n-au fost scutiți de emoții, ieșenii apropiindu-se la un gol de două ori în prima parte a reprizei secunde. Aflată pe locul 2 în serie, CSM Bacău mai are de jucat joi la Piatra Neamț, iar duminica viitoare derby-ul local cu CSS Bacău.

CSM Bacău – LPS Iași 31-24 (14-10) CSM Bacău: Bogdan Farcaș, Alin Tancău, Aki Marinescu – Rareș Stănică 10 goluri, Robert Cojocaru 8, Tiberius Toboșaru 6, Răzvan Armanu 2, Ștefan Vîță 2, Eduard Ichim 2, Marian Vizitiu 1, Andrei Farcaș, Andrei Dobrotă, Robert Asavastei-Pristavu. Antrenor: Adi Brezan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.