Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (10, 14, 18)

De fix o oră au avut nevoie voleibalistele de la Știința Bacău pentru a-și adjudeca în minimum de seturi partida cu CSM Lugoj, în urma căreia au revenit pe podiumul Diviziei A1. Cu 9 puncte din serviciu (3 Sipoș), dar și cu 11 servicii greșite, băcăuancele au avut în Cristina Cazacu cea mai bună realizatoare, cu 15 puncte. De altfel, echipa lui Florin Grapă n-a avut deloc probleme în a-și adjudeca toate cele 3 puncte, ”studentele” pregătindu-se de alte două dispute ușoare în competiția internă, în deplasare cu U Cluj și acasă, cu Penicilina Iași, între acestea fiind programată manșa tur din Cupa Challenge, pe terenul celor de la SM’Aesch Pfeffingen. Știința Bacău a urcat pe locul al treilea, cu 24 de puncte, cu 1 mai mult decât CSM Târgoviște, care a pierdut pe teren propriu, 1-3 cu CSM București.

Știința: Kapelovies 5 puncte (Ciocian 1), Rogojinaru 11 (Filipaș 3), Faleș 6, Sipoș 6, Cazacu 15, Lupa 5 (Radu 1), Albu (Ciucu) – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Lugoj: Pintea 1 (Preda), Shvanska 4 (Canea 2), Jakic 4, Roman 4 (Dascălu), Bălae 6, Cveticanin 4, Rotaru – libero. Antrenor: Valerijan Luka.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (10, 14, 18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.