Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – HC Dobrogea Sud 2 Constanța 31-25 (16-12)

CS Știința Municipal Bacău a încheiat turul de campionat cu 9 victorii din tot atâtea jocuri, confirmându-și statutul de principală favorită la promovare. Duminică, elevii lui Gabriel Armanu au trecut de ”satelitul” prim-divizionarei HC Dobrogea Sud, la capătul unui meci plăcut. Primele 10 minute au fost echilibrate, după care valoarea superioară a băcăuanilor și-a spus cuvântul. Faza meciului a fost reușită de portarul constănțean Vasile, în mintul 15, acesta reușind o intercepție în propria jumătate, după care a plecat în dribling spre poarta adversă și a înscris cu o aruncare de la 9 metri. De altfel, publicul băcăuan a aplaudat cu generozitate această fază. Vlăduț Rusu a replicat în minutul 52, când a marcat cu o aruncare din poartă în poartă. Omul meciului a fost decanul de vârstă al gazdelor, Rareș Păunică, prezent pe teren timp de 57 de minute, aplaudat la scenă deschisă pentru maniera în care a câștigat un duel pentru minge în minutul 59. Pentru băcăuani anul se va încheia cu partida din Cupa României, cu Dunărea Călărași, al cărei antrenor, Adi Petrea, a fost în tribună.

Bacău: Rusu 1 gol, Cozma, Freiwald – Broască 8, Dumitriu 8, Hanțaru 4, Gal 4, Păunică 2, Kurtes 2, Juverdianu 1, Burbulea 1, Cotinghiu, Totir, Oancea, Păunescu, Voicu. Antrenor: Gabriel Armanu.

Constanța: Vasile 1 gol, Toader – Andrei 9, Tudorancea 4, Bologa 3, Susanu 3, Apostol 2, Ilie 1, Moroșanu 1, Loghin 1, Culea, Marcu. Antrenor: Eden Hairi.

Un comentariu la „Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – HC Dobrogea Sud 2 Constanța 31-25 (16-12)”

  1. Felicitari tuturor,o echipa „sudata” cu multe faze frumoase si scheme lucrate frumos.Asteptam sprijinul primariei,pentru a putea spera din nou la o echipa performanta in Bacau. Remarcabila atitudinea vis’vis de sport,de handbal a tinerelului cu numarul 21 !! Feliciari Rares ! Ca si parere personala daca jucai asa acu cativa ani aveai multe selectii la nationala,niciodata nu e insa prea tarziu !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.