Victorie cu stil / CSM Târgoviște – Știința Bacău 0:3 (-18, -23, -16)

 

Victorie scurtă, dar nu surprinzătoare, a Științei Bacău la Târgoviște. De ce nu surprinzătoare ? Fiindcă, la finalul partidei cu CSM București, Florin Grapă ne-a avertizat să nu ne mirăm dacă elevele sale vor câștiga la Târgoviște. Și nu ne mirăm. Dimpotrivă, aplaudăm cu mâinile deasupra capului. Pe un teren de unde se pleacă rar cu puncte, româncele noastre, băcăuancele noastre au câștigat în stil de mare echipă, în doar trei seturi. Cu un serviciu foarte bun (5 ași), un blocaj devastator (13 puncte), un atac foarte bun (40 de puncte) și, nu în ultimul rând, o apărare la sacrificiu, ”studentele” și-au dominat clar adversarele, obținând o victorie categorică care confirmă spusele profesorului Grapă, că se poate, se poate și cu o echipă formată doar din românce. Trebuie doar să crezi în tine. Iar voleibalistele băcăuane au crezut, au luptat și au obținut o victorie mare. Bravo, fetelor !

Sunt bucuros pentru această victorie, le felicit pe fetele noastre pentru atitudine, dar prefer să rămân rezervat. Mai avem mult de luptă, aceeași echipă târgovișteană ar putea veni să ne bată cu același scor la noi acasă. Una peste alta, mă bucur că s-a adeverit ce v-am spus acum câteva zile: se poate și cu o echipă formată doar din românce. Florin Grapă

Știința Bacău a evoluat în formula: Ciocian 8 puncte (Kapelovies 2), Rogojinaru 13 (Filipaș), Faleș 11, Sipoș 2, Lupa 15, Cazacu 7, Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă. Echipa băcăuană revine momentan pe prima poziție a clasamentului, cu 15 puncte și un meci mai mult decât CSM-ul București și Blajul, iar în etapa viitoare va juca acasă cu Medicina Tg. Mureș.

2 comentarii la „Victorie cu stil / CSM Târgoviște – Știința Bacău 0:3 (-18, -23, -16)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.