Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CS „U” NTT Data Cluj 3:0 (17, 17, 23)

Voleibalistele de la Știința Bacău și-au trecut sâmbătă în cont cea de-a treia victorie de trei puncte și prima fără set pierdut în actualul sezon. Clujencele au început mai bine și au avut două puncte avans la primul time-out tehnic, însă băcăuancele au revenit și, de la 15-14, au făcut 9 puncte consecutiv pe serviciul Melindei Sipoș, câștigând apoi la 17. Parțialul al doilea a început catastrofal pentru gazde, care au suferit mult la preluare, ardelencele conducând cu 8-2. Profesorul Grapă a făcut mai multe schimbări, le-a trimis în teren pe Filipaș, Kapelovies și Berdilă, iar ”studentele” au întors rapid soarta setului, luând conducerea cu 10-9. Cu Filipaș în mare formă, Știința a câștigat setul secund tot la 17. Setul al treilea a fost și cel mai disputat, oaspetele servind foarte bine și conducând cu 20-16 și 21-17, însă Știința a revenit pe serviciul Denisei Rogojinaru și a valorificat prima minge de meci cu un atac al Anei Maria Berdilă. De remarcat prezența în tribună a fotbaliștilor de la Aerostar Bacău, însoțiți de antrenorul Cristi Popovici, aspect apreciat de profesorul Florin Grapă.

Știința: Ciocian 3 puncte (Kapelovies 2), Rogojinaru 4 (Filipaș 13), Sipoș 9 (Radu), Faleș 7, Cazacu 11, Lupa (Berdilă 3), Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

U Cluj: Mocar 2, Bucur 13 (Bara 1), Dârnescu 8 (Grama), Vodă 8, Ariton 9, Răileanu 2, Podină – libero. Antrenor: Ciprian Dârnescu.

În etapa a patra, Știința se va deplasa la Iași, pentru partida cu Penicilina, formație antrenată de fostul secund al grupării băcăuane, Rareș Puni.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.