Aerostar s-a calificat în 16-imile Cupei României

Aerostar Bacău s-a calificat marți în 16-imile Cupei României, după ce a învins, pe teren propriu, divizionara secundă Foresta Suceava, cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de vârful Cătălin Vraciu, în minutul 24, dintr-un penalty obținut tot de el. Pentru această victorie, ”aviatorii” vor încasa de la Federația Română de Fotbal 3000 de euro. Faza următoare a Cupei României, la care vor participa și echipele din Liga I, va avea loc în perioada 24-26 octombrie. Tragerea la sorți va avea loc miercuri, 11 octombrie.

Foto: facebook Aerostar Bacău

4 comentarii la „Aerostar s-a calificat în 16-imile Cupei României”

  1. Foresta era sa se desfiinteze, dar, pe ultima suta de metri, si-a rezolvat din probleme. Noii investitori (ceva de genul celor veniti si la Iasi) au adus si vor mai aduce jucatori buni. Echipa incepe sa tureze. Dar trebuie sa-si formeze relatiile de joc, plus ca unii jucatori trebuie sa fie adusi la forma fizica normala. Vor avea o evolutie foarte buna in liga 2. Aerostar a prins Foresta intr-un moment ce i-a avantajat pe bacauani. Asta nu respinge meritele echipei bacauane, in frunte cu antrenorul care, cu multi ani in urma, aducea Bacaul pe primul loc in Clasamentul Returului Ligii 1 (Divizia A) !
    O echipa mai bine legata fizic la startul partidei, cu 8 jucatori de talie mare (de la 1,80m in sus), 2 de talie mijlocie (1,77m; 1,78m) si unul de talie mica (Artenie). Conteaza in lupta aeriana, dar si in lupta directa. Sunt importanti si cei de talie mica, dar trebuie sa depuna efort in plus, sa depaseasca adversarul prin dribling, sa alerge in plus.

  2. Clasamentul Adevarului:
    1-2. Harman +7
    M.Ciuc +7
    3. Aerostar +6
    4. Otelul +5
    5. Rasnov +3
    6. Roman +1
    7. Tg-Secuiesc -1
    8. Liesti -2 (cu 6 puncte penalizare, de la +4)
    9-10. Focsani -2
    Radauti -2

    Harman si M.Ciuc au obtinut 3 puncte foarte usor in deplasare, la Pascani, respectiv Metalosport Gl., echipe fara nici un punct. Si Otelul a facut egaluri in deplasare, la Focsani si Darabani, ca si Aerostar.
    Daca si Aerostar va castiga in deplasare la Pascani si Metalosport e OK !
    La urmatoarea neprezentare, Metalosport Gl. va fi exclusa, iar punctele pe care le-au castigat echipele cu Metalosport vor fi scazute. In Clasamentul Adevarului, astfel, vor pierde cate 3 puncte: M. Ciuc, Rasnov, Roman.
    Harmanul, in afara victoriei in deplasare la Pascani, a mai obtinut o alta victorie usoara, in deplasare la Odorheiu-Secuiesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.