Volei masculin, Divizia A1 / Știința Bacău – VCM LPS Piatra Neamț 3:0 (18, 16, 14)

Voleibaliștii de la Știința Bacău au mai făcut un pas apăsat spre îndeplinirea obiectivului – rămânerea în prima ligă. A fost cea mai lejeră victorie a sezonului, la capătul unei partide în care tehnicienii băcăuani n-au făcut nicio schimbare. Băcăuanii și-au luat astfel și revanșa după eșecul din sezonul regulat, în fața unei echipe care a făcut, însă, mai mult act de prezență, pietrenii fiind virtual retrogradați și lipsiți de motivație. Desigur că asta nu diminuează cu nimic meritele grupării băcăuane, ”studenții” remarcându-se in corpore prin seriozitatea cu care au tratat jocul, fapt care le-a adus o victorie la pas. Rezultatele ultimei etape a turului play-out-ului au avantajat-o pe Știința, care este din nou la 9 puncte de primul loc retrogradabil. Miercuri începe returul play-out-ului, băcăuanii urmând să evolueze în deplasare, la Unirea Dej.

Știința: Ivkovic, Csoma, Marinca, Cimili, Someșan, Vițelaru, Ghimeș – libero. Antrenori: Corneliu Păduraru, Eusebiu Țurcanu.

Piatra Neamț: Martin (Răileanu), Iosif, Cerșemba (Stoenete), Boyko (Borcoș), Dragomir, Shymanskyi (Veber), Ursache – libero. Antrenor: Nicolae Buruș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.