Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – Dinamo București 3:1 (20, -20, 16, 23)

Știința Bacău s-a impus în patru seturi în fața celor de la Dinamo București și s-a desprins la zece lungimi de gruparea bucureșteană, dar a rămas la 8 puncte de locul 3, fiindcă CSM Târgoviște a trecut în trei seturi de Volei Alba Blaj. A fost o partidă decisă de calitatea serviciilor și a preluării, dar și, nu în ultimul rând, de prestația foarte bună a Cristinei Cazacu, care și-a mai spălat din păcatele evoluțiilor precedente.

Știința a câștigat primul set la 20, după ce a făcut 16 puncte cu atacul, însă l-a pierdut pe al doilea din cauza preluării și a apărării eficiente a adversarelor. Setul al treilea a fost câștigat net de gazde pentru ca, în cel de-al patrulea, Dinamo să înceapă ca din pușcă, având 6-1 pe serviciul Leticiei Boscacci. ”Studentele” au revenit și au egalat la 14 pe serviciul Sabinei Miclea, impunându-se, apoi, într-un final incendiar, grație atacurilor devastatoare ale Cristinei Cazacu.

Finalul a adus și circul de rigoare, cu familia Ștefan în rolul principal, voleibalista bucureșteană făcând semne obscene către publicul băcăuan. Că doar e o doamnă, ce… Așteptăm și reacția federației vizavi de imaginea de mai jos.

ȘTIINȚA: Zburova 3 puncte (Miclea 1), Perovic 18 (Radu 4), Otasevic 5, Faleș 7 (Sipic), Cazacu 21, Rogojinaru 10, Manu (Albu) – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu, Rareș Puni.

Dinamo: Oliveira 3, Boscacci 18, Marcovici 8, Matthews 6, Jovanovici 15 (Ștefan), Medic 16 (Motroc), Țucmeanu.

 

3 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – Dinamo București 3:1 (20, -20, 16, 23)”

      1. Unde draqu vezi tu fete Mariuse ? e cel mult o frustrata genetic sa nu zic mai rau…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.