Gabriel Armanu: ”A contat foarte mult faptul că noi am jucat fără presiunea rezultatului”

Gabriel ArmanuRep.: Debut oficial în 2017 cu o victorie frumoasă în fața unui public numeros… 

Gabriel Armanu: Se vede că această variantă a meciurilor în cuplaj a dat roade, suporterii au rămas la handbal, ne-au sprijinit, iar noi le-am oferit un spectacol agreabil. Din fericire, a fost să fie o victorie și atunci ne bucurăm mai mult, dacă am fi pierdut, am fi rămas cu o experiență frumoasă.

Rep.: Ce a făcut diferența în partida cu Poli Iași ?

G.A.: În ultimul timp, ședințele tehnice de dinaintea meciurilor sunt fără vreo presiune. Noi am pornit în acest an de la ideea că trebuie să aducem publicul la sală, rezultatul contează mai puțin. Sigur, asta cu condiția ca noi să jucăm un handbal de calitate, care va aduce cu sine și rezultate. Astăzi a contat foarte mult faptul că noi am jucat fără presiune în fața unei echipe care își dorește foarte mult promovarea. Nu înseamnă că noi nu ne dorim asta, dacă ne ajută rezultatele și vom obține victorii, vom fi acolo, dacă nu, nu e nicio problemă, vom avea posibilitatea să promovăm în sezonul viitor.

Rep.: Chiar dacă, în general, antrenorii nu fac aprecieri individuale după meciuri, totuși, putem spune că Freiwald a fost omul meciului cu Iașiul ?

G.A.: Da, din statisticile noastre rezultă că a avut un procentaj de peste 50%. El făcuse un meci bun și în tur, la Iași, iar acesta a fost motivul pentru care el a jucat astăzi titular. El ne-a scos din toate situațiile în care am avut ezitări în apărare, a fost pentru noi un înger salvator, unul mai mărișor, așa…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.