Două meciuri senzaționale și un public de vis sâmbătă seara, la Bacău

Public Sala Sporturilor BacauCele două partide de sâmbătă, din Sala Sporturilor Bacău, au arătat că sportul băcăuan trăiește. Și o face nu numai prin sportivii săi, ci și prin public, un public care, încet-încet, își regăsește apetența pentru marile meciuri. Fiindcă asta am avut, două meciuri de un nivel foarte bun, încheiate cu victorii ale favoriților spectatorilor. Sigur că e mai ușor să joci atunci când ai o sală în spate, care valorează cât un om în plus.

Primii au intrat în scenă voleibaliștii, care au făcut un meci de senzație, cucerind toate cele 3 puncte în fața unei echipe  (CSM București) cu punctaj dublu în clasament. După 2-0 la seturi, oaspeții au revenit, au luat setul al treilea și au condus cu 11-7 în cel de-al patrulea, băcăuanii au revenit și ei și au câștigat cu 3-1 într-un final cu 1000 de spectatori în picioare.

Au urmat tinerii handbaliști pregătiți de Gabriel Armanu, care au evoluat fără inhibiții în fața unor adversari mult mai experimentați. Știința Municipal Bacău a câștigat fără drept de apel (27-23) în fața Politehnicii Iași, după ce a condus din primul până în ultimul minut. Finalul a fost emoționant, handbaliștii scandând alături de public ”ȘTIINȚA, ȘTIINȚA”. E un semn bun, acela că spiritul Științei n-a murit și că nu va mai dura mult până când vom reveni unde ne e locul, în Liga Națională.

Nu ne rămâne decât să-i felicităm din inimă pe sportivii băcăuani și să ne scoatem pălăria în fața publicului. Cronicile celor două partide vor mai întârzia puțin, fiindcă asemenea meciuri merită relatări ample.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.