Volei feminin, Divizia A1 / Unic Piatra Neamț – Știința Bacău 3:0 (22, 24, 16)

stiinta-bacau-unic-piatra-neamt-20Surpriză de proporții în prologul etapei a 18-a a Diviziei A1 de volei feminin: Unic Piatra Neamț a învins fără drept de apel Știința Bacău, după un joc pe care l-a dominat la toate capitolele. Există, în sport, o sintagmă des uzitată și uzată – ”și-au dorit mai mult victoria” – dar care se potrivește foarte bine partidei de vineri seara, de la Piatra Neamț. Profesorul Florin Grapă atrăgea atenția încă de la finalul partidei cu CSM București că va întâlni o echipă care servește foarte bine și asta s-a și întâmplat. În plus, nemțencele au fost dezinvolte pe faza de atac, iar liberoul Alexandra Ciucu a făcut minuni în defensivă. De cealaltă parte, preluarea a tremurat din nou, blocajul a fost șvaițer, în timp ce atacul a pus greu mingea jos. Un eșec usturător, care vine exact înaintea confruntării cu Volei Alba Blaj, de săptămâna viitoare, când ”studentele” băcăuane au șansa reabilitării.

”Este incredibil ce s-a întâmplat cu echipa noastră la Piatra Neamț. Chiar dacă nu ar fi fost niciun antrenor pe bancă, nu aveam voie să pierdem acest meci. Nu avem nicio scuză pentru această înfrângere, până la urmă, pentru sportivele noastre e o chestiune de bun simț, de respect pentru ele însele și pentru cariera lor, dar și pentru clubul pe care îl reprezintă. Pentru această evoluție, ele trebuie să plătească și vor  plăti.” Florin Grapă

Unic (5 puncte din serviciu, 38 atac, 6 blocaje, 27 erori adversar; 6 servicii grește): Pintea 2 puncte, Andreica 3, Dancu 12, Bobi 5, Hambele 19, Buz 8, Ciucu – libero. Antrenori: Rareș Gavril, Mihaela Voivod.

Știința (6 puncte din serviciu, 34 atac, 6 blocaje, 16 erori adversar; 6 servicii greșite): Zburova, Perovic 3, Otasevic 11, Faleș 5, Rogojinaru 13, Cazacu 6, Albu – libero. Au mai jucat: Miclea 4, Radu 7, Sipic 1, Bălțatu, Manu – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu, Rareș Puni.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Unic Piatra Neamț – Știința Bacău 3:0 (22, 24, 16)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.