Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSU Medicina Tg. Mureș 3:0 (14, 13, 20)

stiinta-bacau-csu-medicina-tg-mures-8Știința Bacău a câștigat fără mari probleme partida cu ”medicinistele” din Tîrgu Mureș, după 81 de minute de joc. A fost o partidă care a arătat că echipa băcăuană are un lot echilibrat, cu o bancă de calitate, care-i permite profesorului Florin Grapă să schimbe fără ca valoarea garniturii din teren să scadă. A mai fost și meciul revenirii de formă pentru Denisa Rogojinaru, care nu a început titulară, dar a fost principala realizatoare a partidei.

Primul set a fost unul al serviciilor dificile, care au influențat evoluția scorului. Știința a condus cu 8-4 și 11-5, dar a fost egalată la 13. Gazdele au intrat cu 2 puncte avans al al doilea time-out tehnic, apoi Denisa Rogojinaru a servit până la finalul setului. Cel de-al doilea parțial a fost echilibrat doar până la primul time-out tehnic, când Știința a intrat cu avantaj minim. Apoi, pe serviciul Cristinei Cazacu, ”studentele” s-au desprins la 15-7, câștigând setul lejer, la 13. Ultimul set a fost și cel mai echilibrat, oaspetele conducând cu 4-0 și 8-4. Băcăuancele au egalat la 9, au avut avans minim la al doilea time-out tehnic și s-au desprins la 21-17 pe serviciul Georgianei Faleș. Partida a fost încheiată de un atac al Nikoletei Perovic, introdusă în teren în ultimul set.

După rezultat, s-ar putea spune că a fost un meci ușor, însă eu consider că primul și ultimul set au fost destul de echilibrate. Mai avem de lucru. Avem momente de joc bun și momente în care comitem greșeli și sper să elimin nereușitele din jocul nostru. S-ar părea că în acest sezon avem bancă și sper să ne țină în continuare. Dacă vrem să rămânem în top, trebuie să câștigăm în etapa viitoare, la Galați. Florin Grapă

ȘTIINȚA (9 puncte din serviciu, 34 atac, 9 blocaje, 23 erori adversar): Zburova 2 puncte, Bălțatu 7, Faleș 6, Zarkova 2, Radu 5, Cazacu 3, Manu – libero. Au mai jucat: Rogojinaru 16, Perovic 9, Otasevic 2, Albu – libero. A1: Florin Grapă. A2: Aurel Cazacu, Rareș Puni.

CSU MEDICINA (4 puncte din serviciu, 23 atac, 6 blocaje, 14 erori adversar): Pukarevic 2, Varga 2, Iancu 8, Rusu 5, Klaric 6, Buterez 1, Molnar – libero. Au mai jucat: Dobriceanu 5, Teianu 3, Petra 1, Arniceru, Babas, Rancz – libero. A1: Predrag Zukovic. A2: Florin Țurcanu.

Celelalte partide ale etapei a III-a: Volei Alba-Blaj – Dinamo București (luni, 24 octombrie, ora 18, Digisport 3), CSM Lugoj – Unic Piatra Neamț (duminică, 18.30), SCMU Craiova – CSM București (duminică, 16.00), SCM Pitești – CSM Târgoviște 0:3 (-16, -21, -15), Penicilina Iași – CSU Galați 3:0 (20, 10, 15).

Etapa a IV-a (29 octombrie): Dinamo București – CSU Medicina Tg. Mureș, CSU Galați – Știința Bacău, CSM Târgoviște – Penicilina Iași, CSM București – SCM Pitești, Unic Piatra Neamț – SCMU Craiova și Volei Alba-Blaj – CSM Lugoj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.