Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – SCM Pitești 27-27 (13-13)

stiinta-bacau-scm-pitesti-6Handbalistele de la Știința Bacău au obținut sâmbătă primul punct din actuala ediție de campionat, după patru eșecuri consecutive. Băcăuancele ar fi putut chiar câștiga dacă nu și-ar fi pierdut capul pe final de meci, când au condus cu 25-22 în minutul 51, dar n-au mai înscris timp de 6 minute, interval în care piteștencele au marcat de 4 ori. E drept că nici banca tehnică băcăuană n-a fost foarte inspirată, neînlocuind-o pe Țocu din extrema stângă, de unde a ratat exasperant. La ultimul atac al meciului, Paraschiv a parat aruncarea Iulianei Faig, care, mai nou, în loc de pivot, joacă centru sau inter dreapta. Nu mai văzusem la lucru de ceva timp echipa băcăuană, însă am văzut o bulversare a posturilor de natură să aducă brambureală. Am înțeles că e criză de efectiv, dar oare n-ar fi mai bine ca o jucătoare cât de cât ”specialistă” pe un post să fie folosită acolo ? O mențiune specială pentru portărița băcăuană Diana Ivanov, de departe MVP-ul partidei, ea fiind cea care le-a ținut în joc pe coechipierele sale cu foarte, foarte multe intervenții decisive.

ȘTIINȚA: Ivanov, Uricaru – Cășeriu 8 goluri, Faig 6, Croitoriu 4, Țocu 4, Verșescu 3, Ciobanu 2, Iștoc, Ivăncuță. Antrenori: Constantin Hornea, Costel Oprea.

SCM: Paraschiv – Udrea 8, Roșu 6, Popescu 5, Mînzicu 3, Stanciu 1, Conea, 1, Balan 1, Ciolponea 1, Dobrică 1, Jinga, Preda. Antrenori: Victor Neagu, Ion Mihăilă.

După 5 etape, Știința Bacău are un singur punct, iar în etapa viitoare (peste două săptămâni) va juca tot acasă, cu Spartac București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.