Fotbal, Liga a III-a / Sub semnul remizelor

sc-bacau-afc-odorhei-11După ce, în etapa a cincea, Aerostar și Sport Club Bacău remizaseră în deplasare, sâmbătă, în etapa a șasea, cele două formații băcăuane au terminat la egalitate partidele disputate pe teren propriu. Vineri, Aerostar a întâlnit una din fruntașele seriei, AFC Hărman. S-a încheiat 1-1, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 34, prin Alupoaie, iar Adrian Hurdubei a egalat în minutul 71. Cu 5 puncte, ”aviatorii” ocupă locul 11 în serie.

Sâmbătă, Sport Club a făcut 2-2 pe ”Letea” cu Știința Miroslava, după ce echipa vizitatoare a condus la pauză cu 2-0. Sascău a înscris de două ori după pauză, în minutele 50 și 68, iar SC Bacău a acumulat 8 puncte, ocupând locul 8.

În etapa viitoare, ambele echipe băcăuane vor juca în deplasare: Sport Club la Vaslui, cu Atletico, iar Aerostar la Pașcani, cu CSM.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Sub semnul remizelor”

  1. Daca au lipsit: Gheorghiu, Lozneanu,Dobarceanu, Dediu, Boghian, Vl. Pavel (Haisan, in conditiile in care Miron nu prea a mai avut meciuri in picioare), se poate intelege egalul. Meciul de Cupa a tras 2 puncte care aduceau Bacaul pe locul 5…

  2. Se merge spre o (re)transformare in Gauss Racaciuni, privind componenta si valoarea… Dar cu Lozneanu, Gheorghiu, Boghian, Vl. Pavel (jucatori mai tineri decat Dediu si Dobarceanu, cu 34, respectiv 33 de ani) echipa va juca altfel. Mai ales, dupa ce cei tineri se vor da dupa cei cu experienta… S-a cunoscut si lipsa lui Penoff.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.